Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 389.950,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Kom heerlijk wonen aan de Linneauslaan! De Linneauslaan is een breed opgezette straat in de kindvriendelijke woonwijk Petenbos-Oost met enerzijds ruime 2-onder-1-kapwoningen en anderzijds rijtjeswoningen, die van elkaar gescheiden worden door een brede groenstrook. Deze brede groenstrook zorgt voor een prettige groene scheiding en geeft de laan een weids opgezet karakter. Niet minder belangrijk dan de straat is de woning natuurlijk. Dat zit in dit geval wel goed, want op nummer 18 vindt u deze HEERLIJK RUIME 2-ONDER-1-KAP WONING met garage/berging. Deze uitgebouwde woning biedt prettig veel leefruimte en is voorzien van een riante woonkamer, mooie woonkeuken, keurige sanitaire voorzieningen, 3 ruime slaapkamers (met mogelijkheid tot 5!), heerlijk balkon, diepe achtertuin, grote oprit en een ruime garage/berging.

Indeling
Entreehal met garderobehoek, meterkast, trapopgang, trapkast en volledig betegelde toiletruimte. De toiletruimte is voorzien van een wandcloset, fonteintje, licht gemarmerde wand- en vloertegels en een verlaagd plafond met inbouwspots. Vanuit de entreehal is er een inpandige doorgang naar de verwarmde garage/berging, die voorzien is van een kanteldeur met loopdeur, tuindeur en een standaard keukenblok met spoelbak. De royale, tuingerichte woonkamer is voorzien van openslaande tuindeuren en een zwart gemarmerde natuurstenen schouw met sfeervolle, gesloten gashaard. De woonkeuken is voorzien van een ruime erker en een L-vormige inbouwkeuken. Deze complete keuken is voorzien van houtstructuur kast- en ladefronten, een antraciet/zwart natuurstenen aanrechtblad en is uitgerust met een combimagnetron, koelkast, 4-pits gaskookplaat, schouwafzuigkap, 1¼ spoelbak en vaatwasser. De begane grond is volledig voorzien van een schitterende white wash PVC-vloer met vloerverwarming en spachtelputz wandafwerking.

1e Verdieping
Overloop met spachtelputz wandafwerking. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, wandcloset, wastafel, handdoekenradiator, verlaagd plafond met inbouwpots en licht gemarmerde wand- & vloertegels. Riante slaapkamer I (voorheen 2 kamers) voorzien van schuifkastenwand, extra zijraam en openslaande deuren naar het royale balkon, dat zich over de volledige breedte van de woning bevindt en gesitueerd is op het zuidoosten. Slaapkamer II.

2e Verdieping
Voorzolder met wasmachineaansluiting, mechanische ventilatie-unit, HR-cv-combiketel (merk: Remeha / type: Tzerra) en veel bergruimte. Ruime 3e slaapkamer voorzien van dakkapel met elektrisch rolluik, dakvenster en bergruimte achter de knieschotten. De mogelijkheid bestaat om deze slaapkamer eenvoudig op te delen in 2 slaapkamers. De tweede verdieping is gedeeltelijk voorzien van spachtelputz wandafwerking en een licht gemarmerde plavuizenvloer.

Algemeen
De ruime achtertuin is gesitueerd op het zuidoosten en is voorzien van een tweetal zonneterrassen, elektrische buitenzonwering, gazon en plantenborders. Aan de voorzijde van de woning heeft men de beschikking over een riante oprit met aansluitend de garage/berging en een voortuin met beplanting.

Kenmerken
Woonoppervlakte: ca. 141m2
Inhoud woning: ca. 437m3
Grondoppervlakte: 252m2
Bouwjaar: ca. 1998

Oppervlakten
Begane grond
Woonkamer & woonkeuken: ca. 54m2
Garage/berging: ca. 18m2

1e Verdieping
Slaapkamer I: ca. 22m2
Slaapkamer II: ca. 12m2
Badkamer: ca. 6m2
Balkon: ca. 12m2

2e Verdieping
Slaapkamer III: ca. 18m2

Omgeving
Deze ruime gezinswoning ligt op een kindvriendelijke locatie in de geliefde woonwijk Petenbos-Oost. Op loopafstand van een kleinschalig wijkwinkelcentrum, (basis)scholen, kinderdagverblijf, speelvoorzieningen en de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Via de nabijgelegen Rondweg-West en Rondweg-Oost zijn autosnelwegen A12/A30 en A15 ook snel bereikbaar.

Kortom: een complete, uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met garage/berging op een goede, centrale én kindvriendelijke locatie!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1998

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

437 m³

Woonoppervlakte

141 m²

Perceeloppervlakte

252 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Rolluiken

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

108 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dicht bij scholen

 

Goede bereikbaarheid van A12 en A15

 

Buurtwinkelcentrum op loopafstand

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's