Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

FANTASTISCH 3-KAMER APPARTEMENT(MAISONNETTE) MET DAKTERRAS OP IDEALE LOCATIE

In de populaire wijk Kattenbroek mogen we je deze aan de rand van het winkelcentrum "Emiclaer" gelegen ruime en niet alledaagse 3-kamer maisonnettewoning met een royaal en lekker zonnig dakterras van ca. 40 m² aanbieden!
De unieke hoge hal en open sfeer van de 2 woonverdiepingen samen met de lichtkoepel op de 2e verdieping maken deze woning tot een zeer licht huis. Voor alle dagelijkse benodigdheden kun je terecht in het moderne winkelcentrum direct om de hoek. Station Schothorst en de uitvalswegen A1 en A28 bevinden zich in de directe nabijheid. Nieuwsgierig? Kom gerust een keer langs!

En dan de woning zelf:
De voordeur is een halve meter boven straatniveau gelegen en bij binnenkomst verrijst de hoge hal, met een trap naar de woonkamer. Links van de trap op de 1e verdieping is een aparte hal met toilet (met daglicht).
De lichte woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en een schuifpui naar het zeer ruime en zonnige dakterras op het zuidwesten. Het terras is deels met een schutting omgeven waardoor er voldoende privacy is en je kunt hier dan ook van het vroege voorjaar tot het najaar prima vertoeven!
De grotendeels open keuken is keurig verzorgd en voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een koel/vriescombinatie, magnetron, combi oven, vaatwasser en een 5-pits gascomfort.

Een stoere wenteltrap leidt naar de tweede verdieping. Op de tweede verdieping is een ruime overloop. Boven de trapopgang is een lichtkoepel. Vanaf de overloop heeft u toegang tot twee lichte (slaap) kamers. De badkamer met raam is voorzien van 2e toilet, douche, aansluiting voor de wasmachine/droger en vaste wastafel. De combiketel (Bosch 2013) is geplaatst in een bergkast waar eenvoudig ook een wasmachineaansluiting kan worden gemaakt.
In de onderbouw op de begane grond is een ruime berging aanwezig.
De maandelijkse servicekosten binnen deze goed beheerde VvE bedragen ca. €113,--

Zoek je een speels appartement met een flinke buitenruimte, dan mag dit appartement zeker niet op je lijstje ontbreken! Kom kijken, we laten het je graag zien!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het is een heerlijk plekje. Omdat het woongedeelte op de 1e verdieping is, leef je boven de drukte van de straat. Veel mensen hebben niet eens door dat er woningen zijn. Op het dakterras is het 's avonds heerlijk vertoeven. Daarnaast is er in het winkelcentrum om de hoek altijd wel iets te beleven. Zo is er in de zomer Emiclaer Beach, waarbij de vijver compleet wordt omgebouwd tot een strand. In de winter wordt er een ijsbaan aangelegd zodat het ultieme wintergevoel naar boven komt.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1992

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

270 m³

Woonoppervlakte

85 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Er is altijd iets te beleven in het winkelcentrum

 

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Gezellige buren

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's