Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 345.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Schelling 10

Centraal maar toch rustig gelegen, goed onderhouden, lichte eengezinswoning met zonnige vrije achtertuin op het Zuid/oosten. In de zomerperiode kunt u, door de vrije ligging van de tuin, tot 20.00 uur genieten van de zon.
Gunstige ligging nabij winkelcentrum Winkelhof, de Bloemerd met zijn sportfaciliteiten en openbaar vervoer voorzieningen.

Indeling:
ruime hal, meterkast, toilet met fonteintje, woonkamer met massief beuken parketvloer, trapkast en kunststof achterpui, waarbij de glazen raampartij tot aan de vloer lopen. Dit geeft een heerlijk lichte woonkamer en zo wordt de fraai aangelegde tuin optisch bij uw wooncomfort betrokken. Aan de voorzijde van de woning is de lichte, nette open keuken in U-vormige opstelling met apparatuur: magnetron, koelkast met vriesvak, keramische kookplaat, oven, afwasmachine.

1e etage: in 2011 is er aan de voorzijde een dakopbouw geplaatst waardoor de gevel is opgetrokken. Hierdoor is een royale badkamer en slaapkamer ontstaan. De indeling van deze etage is als volgt:
overloop, 3 slaapkamers, royale luxe, geheel betegelde badkamer met 2 persoons jacuzzi, 2e toilet, glazen douchehoek met regendouche, wastafelmeubel met verwarmde spiegel.

2e etage: logeerkamer met opstelplaats wasmachine, CV ketel (Daalderop Combifort 24/80+ en mechanische ventilatie. Deze etage is voorzien van 2 Velux dakramen, beide met hor. Door het plaatsen van een wand kan er een afgesloten zolderkamer ontstaan met een voorzolder.

algemeen:
De woning is overwegend uitgevoerd met kunststof kozijnen en kunststof Velux dakramen (2011), de Velux dakramen zijn voorzien van zonsverduistering alsmede horren (2011). De achterpui op de parterre heeft een plissé hordeur.
In 2012 is de kunststof (keraliet) schutting geplaatst. Ook is de tuin voorzien van een buitenkraan en heeft een achterom.
In 2018 is bij de houten delen het houtrot verwijderd en geschilderd.
Vrijstaande stenen berging met verlichting.
Een heerlijk licht familiehuis, instapklaar

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Om 19:55 kun je nog even snel naar de Winkelhof voor een boodschap! Heerlijk op 75 meter van huis. Onze straat is autovrij, dus kinderen kunnen hier heerlijk zowel voor als achter (speeltuin) spelen zonder angst voor verkeer. Diverse basisscholen, sportvelden en restaurants, winkelcentra, bieb, kinderboerderij op loopafstand. Sochtends heerlijk voor in de achtertuin buiten ontbijten in de zon en savonds heerlijkachterin de achtertuin buiten dineren. De hele dag zon!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1978

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

360 m³

Woonoppervlakte

120 m²

Perceeloppervlakte

114 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's