Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 195.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Licht, modern en helemaal van nu afgewerkt! Dit is kenmerkend voor deze goed onderhouden hoekwoning op 215m² eigen grond. Het is mogelijk om een grote berging of garage op het perceel te realiseren. De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk tegenover een groenstrook. Het centrum van Leek, winkels, scholen, openbaar vervoer, uitvalswegen en Landgoed Nienoord zijn dichtbij.

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal, meterkast, trapkast, modern toilet, ruime lichte woonkamer met moderne tegelvloer en open moderne keuken voorzien van granieten aanrechtblad en inbouwapparatuur, bijkeuken met toegangsdeur naar de tuin.

1e Verdieping:
Overloop, 3 lichte slaapkamers, allen voorzien van een laminaten vloer, moderne badkamer met inloopdouche, wastafel met meubel en tweede toilet.

2e Verdieping:
Via trap bereikbaar, alwaar de c.v. opstelling is en een grote zolderruimte met mogelijkheid voor het realiseren van een 4e en/of 5e slaapkamer.

Informatie:
- De mogelijkheid bestaat voor het plaatsen van een grote berging of garage;
- Een 4e en/of 5e slaapkamer op de 2e verdieping is eenvoudig te realiseren;
- C.V. ketel uit 2008;
- Gedeeltelijk vloerverwarming;
- Kindvriendelijke woonwijk;
- Lichte en gemoderniseerde woning.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Wij hebben de afgelopen 10 jaar met heel veel plezier op ‘t Zuden gewoond. Het is een fijne woning om te wonen, zomers kun je heerlijk in de tuin zitten en heb je de hele dag zon. In de winter is het huis lekker en aangenaam qua temperatuur door de vloerverwarming die we hebben aangelegd, voordeel daarvan zijn lage stookkosten. We hebben erg goed contact met onze buren naast ons, en vonden het moeilijk om hen te moeten zeggen dat we gaan verhuizen. Regelmatig nodigden wij elkaar uit voor een hapje en een drankje om gezellig bij te kletsen. Ook konden we altijd rekenen op hun hulp als we die nodig hadden. Zoals het spreekwoord zegt ; beter een goede buur dan een verre vriend, onze buren zijn beide. Nogmaals, we hebben er met heel veel plezier gewoond maar we nemen nu een nieuwe stap in ons leven.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1972

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

400 m³

Woonoppervlakte

136 m²

Perceeloppervlakte

215 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

75 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's