Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 550.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dit schitterende 4-kamer appartement van 168 m2 (exclusief 2 eigen, ruime parkeerplaatsen) is gelegen in de bijzonder vormgegeven en luxueuze "Schutterstoren" aan de Sloterplas.

Het complex is een architectonisch hoogstandje en bekroond met verschillende ontwerpprijzen. Het ronde complex is voorzien van een schitterende entree, tweetal liften, gezamenlijke fietsenstalling en een parkeerkelder.

Dit unieke appartement bevindt zich op de negende verdieping, is van alle gemakken voorzien en beschikt over een panoramisch uitzicht over de stad!!

Indeling:
Je komt binnen in de entree van de woning van waaruit er toegang is tot de riante woonkamer met de open keuken welke is voorzien van bijna alle denkbare inbouwapparatuur. De woonkamer is voorzien van 2 schuifpuien. De meest ruime slaapkamer is aan de linkerzijde van de woonkamer gesitueerd. Vanuit deze slaapkamer is er toegang tot de eerste badkamer. Deze badkamer is voorzien van een inloopdouche en een aparte koude stortdouche, vrijstaand ligbad, dubbele wastafel, toilet en als klap op de vuurpijl een sauna!

De tweede en derde slaapkamer zijn aan de rechterzijde van de woonkamer gesitueerd. Tevens zijn hier een inbouwkast, de inpandige berging (met CV installatie met aparte boiler tbv 2 badkamers en wasmachine aansluiting) en de tweede badkamer met douche, wastafel en toilet gelegen. De gehele woning is voorzien van een echte parketvloer.

Het geheel wordt compleet gemaakt door 2 parkeerplaatsen in de onderbouw en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
De locatie is zeker ideaal te noemen! Op het Osdorpplein vind je een compleet winkelaanbod. Voor de liefhebber is het theater “De Meervaart” op loopafstand bereikbaar. Verder heb je alle mogelijkheden voor recreatie, de Sloterplas en het Sloterpark lenen zich uitstekend voor alle vormen van watersport, joggen, fietsen etc. Daarnaast bevindt zich op loopafstand het sportcentrum Sloterparkbad. Ook het openbaar vervoer richting Schiphol en Amsterdam-Centraal is eenvoudig te bereiken. De uitvalswegen A10/A9/A4 vind je binnen enkele minuten. Kortom een ideale locatie om je te vestigen!

Eigendomssituatie:
Het appartement ligt op een perceel wat eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor de erfpacht, de canon, bedraagt € 2090,- per jaar. Het tijdvak loopt t/m 31-11-2054. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van 2000 van toepassing (25-jaarlijkse indexering). Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Algemeen:
• Bouwjaar 2007
• Oppervlakte 168 m2
• De erfpachtcanon bedraagt € 2090,- per jaar
• Servicekosten €216,- per maand (inclusief onderhoud en opstalverzekering)
• 2 Parkeerplaatsen en gezamenlijke fietsenberging in de onderbouw
• Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Heb 12 jaar lang genoten van de rust en van het uitzicht over de stad en ga nu kleiner wonen in Hoofddorp vlak bij mijn kleinkinderen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2007

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

435 m³

Woonoppervlakte

168 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Ruime woning

 

Heerlijke sauna

 

Fantastische badkamer

 

Werkelijk een fantastisch uitzicht over park en stad

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's