Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 315.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze zeer ruime en speels gebouwde “Waterwoning” is gelegen op een leuke locatie in de jonge wijk Nieuwland. Aan de rand van de Stadstuinen, direct grenzend aan water en groen. De Stadstuinen kenmerken zich door de speelse opzet, diversiteit in bebouwing en de grote hoeveelheid groenvoorzieningen. De groenvoorzieningen zijn voorzien van leuke speelvoorzieningen waardoor dit gedeelte van de wijk uiterst kindvriendelijk is.

De woning is gebouwd in 2001 en het onderhoud is als goed te kwalificeren. Degelijk materiaalgebruik, volledige isolatie en een forse woonoppervlakte van ca 161 m2 (excl. 17 m2 garage).

Begane grond:
Ruime entree met meterkast, bergkast met wasmachineaansluiting en toegang tot de ruime inpandige garage. Aan de achterzijde van de woning is een ruime werk-/slaapkamer gesitueerd met toegang tot het ruime terras aan het water.

Eerste verdieping:
overloop met toilet en trapopgang. De woonkamer is heerlijk licht, opvallend ruim en de grote ramen geven een vrij uitzicht over het water. De woonkamer is voorzien van een mooie laminaatvloer en 2 balkons. Het grote balkon is gelegen aan de zijde van de keuken, waar tot laat van de zon kan worden genoten. De keuken heeft een L-vormige opstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Tweede verdieping:
overloop met berging/c.v.-ruimte en een separaat toilet. De 3 slaapkamers zijn fors van formaat en allemaal voorzien van laminaat. De badkamer is ruim van opzet en voorzien van een ligbad, douche en wastafel. Zeer prettig aan de badkamer is het daglicht via de grote lichtkoepel.

Pluspunten:
-Vrije ligging aan het water
-4 grote slaapkamers
-3 balkons
-riante living
-Schilderwerk kozijnen 2016 / Schilderwerk buitenmuren 2018
-Inpandige garage

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We genieten al ruim 12 jaar van het wonen op de Zalm 13, het vrije uitzicht aan de voor en achterkant is heerlijk. In de ochtend hebben we de zon aan de achterkant en aan het einde van de dag aan de voorkant van het huis, het zonnescherm aan de voorkant helpt om het binnen koel te houden. De buurt BBQ is ook altijd erg gezellig, maar nu de kinderen volwassen zijn hebben we de ruimte niet meer nodig en zoeken we een kleinere woning.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2000

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

551 m³

Woonoppervlakte

161 m²

Perceeloppervlakte

62 m²

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Vrij uitzicht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's