Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 269.900,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan ruimte geen gebrek bij deze riante twee-onder-een-kap woning met dubbele garage. In deze biedt Van den Ouden Makelaardij u de woning aan de Huygensstraat 2 te Sint-Annaland Te Koop aan. Het object heeft naast een ruime L-vormige woonkamer tevens de beschikking over een nette keuken (bouwjaar 2003), en 5 slaapkamers en een tuin met goede bezonning en veel privacy. Een perfecte gezinswoning.

Op loopafstand van de woning is het centrum gelegen en in de nabije omgeving treft u de diverse voorzieningen aan zoals o.a. scholen en een bushalte. Gaat u mee naar binnen?

Indeling:
De woning betreedt u de middels de entree/hal. Bij binnenkomst staat u in de ruim opgezette hal waar u naast een meterkast tevens de deels betegelde toiletruimte aantreft. Vanuit deze ruimte krijgt u toegang tot L-vormige woonkamer.

Woonkamer.
Een fijne ruimte met veel lichtinval wat voor een prettig leefklimaat zorgt. De woonkamer beschikt over een telefoonaansluiting, een schouwpartij (met haard) en een schuifpui.

Keuken.
De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en staat in een open verbinding met de woonkamer. Het keukenblok (geplaatst in 2003) staat in een hoekopstelling en is voorzien van het volgende inbouwapparatuur: koelkast, oven en een gaskookplaat.

Bijkeuken.
Deze ruimte grenst aan de keuken en is voorzien van een witgoedaansluiting, een vaste kast en een tuindeur. Vanuit de bijkeuken toegang tot de dubbele inpandige garage.

1e Verdieping:
Aangekomen op de overloop heeft u toegang tot een badkamer en drie nette slaapkamers.

Badkamer.
De deels betegelde badkamer is voorzien van natuurlijke ventilatie, een badmeubel (met wastafel), een 2e toilet en een douchecabine en ligbad.

2e Verdieping:
Middels een vaste trap te bereiken verdieping, waar u allereerst op de overloop uitkomt. Vanaf de overloop loopt u door naar twee ruim opgezette slaapkamers. Vanuit beiden slaapkamers heeft u een weids uitzicht over de omgeving.

Algemeen:
De voortuin beschikt over sierbestrating, beplanting en een oprit naar de eerder genoemde garages. De middels een vrije achterom te bereiken achtertuin is o.a. voorzien van diverse terrassen, beplanting, gazonpartij, tuinberging/houtopslag.

Garage/berging:
Deze uit steen opgetrokken dubbele garage/berging is o.a. voorzien van een betonvloer (met smeerput), elektra, wateraansluiting, tuindeur en twee toegangsdeuren.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1979

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

640 m³

Woonoppervlakte

150 m²

Perceeloppervlakte

344 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Energie

Verwarming

Hete lucht verwarming

Warm water

Gasboiler eigendom

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordwest

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dicht bij een grote speektuin

 

Dicht bij school

 

Dicht bij zee en strand

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's