Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Goolkatenweg 115, Enschede

Een uniek, riant uitgebouwde helft van dubbel woonhuis! Met werkelijk een prachtige ligging aan de rand van de geliefde wijk ’t Zwik met een grote, vrij gelegen achtertuin op het westen!

Achter deze prachtige karakteristiekgevel gaat een bijzondere ruime en goed afgewerkte woning schuil met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Als je opzoek bent naar een karakteristieke woning met het moderne wooncomfort van een slaapkamer en badkamer op de begane rond, dan adviseren wij om deze woning te komen bekijken. Je zult aangenaam verrast worden!

Deze in de loop der jaren voor een groot gedeelte gerenoveerde woning, met alle moderne comfort, nodigt je uit om sfeer te komen proeven. Binnenkomen is op zich al een feest via de schitterende aangelegde voortuin en de prachtige voordeur! De woning is voorzien van 3 slaapkamers, behaaglijke ruime woonkamer, complete inbouwkeuken en twee badkamer(s)! Trefwoorden zijn sfeer, karakter, gemak en romantiek.

Indeling:
Begane grond: Binnenkomen doe je hier via de prachtige voortuin en voordeur met entree garderobe en trapopgang. Als je via de toegangsdeur naar de schitterende woonkamer gaat wordt direct duidelijk waarom je juist deze woning wilt bezichtigen, vanwege de sfeer en prachtige ruimte.

De schitterende living met mooie raampartijen, hoge plafonds, pelletkachel, een fraaie laminaatvloer, strak gespact plafond met sierlijsten. De ruimte die je hier aantreft zal je verbazen want zoveel woonruimte tref je niet vaak aan bij dit type woningen. Kijkend naar de achterzijde is de compleet uitgevoerde inbouwkeuken zichtbaar, waar je heerlijk in kunt koken met al die ruimte! De inbouwkeuken is aan weerszijdes van de achterbouw opgesteld en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een oven, vaatwasser, koel/vrieskast, inductie kookplaat en mooie schouw. Het geheel wordt compleet gemaakt door een fraai venster met veel lichtinval, de oude servieskast en de mooie tegelvloer.

Grenzend aan de keuken bevindt zich de ruime bijkeuken waar de witgoedapparatuur staat opgesteld, achterdeur, ruime vliering boven de keuken en bijkeuken en combiketel opstelling. Daarnaast is er separaat een modern toilet. De vernieuwde badkamer is v.v. inloopdouche, designradiator en wastafelmeubel. Via de bijkeuken te bereiken riante slaapkamer op de begane grond die ook eventueel voor andere doeleinden geschikt is!

1e verdieping: Op deze verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een mooie tweede badkamer. De ruime slaapkamer die aan de voorzijde is gelegen is over de volledige breedte van de woning gesitueerd en opgedeeld met een bergruimte/inloopkast. De 2e slaapkamer aan de achterzijde is eveneens ruim van opzet en voorzien van een dakkapelletje. De complete, moderne tweede badkamer is voorzien van een doucheruimte, wastafelmeubel, 2e (wand)toilet en radiator. De gehele boven verdieping is voorzien van rolluiken.

Tuin: De heerlijke, grote en zonnige achtertuin is op het westen gelegen v.v. mooie sierbestrating, diverse vaste aanplant en een riante vrijstaande houten berging met overkapping achter in de tuin. De tuin is te bereiken via de oprit die naast de woning is gelegen en dit biedt tevens de mogelijkheid om bijvoorbeeld met een aanhanger achter de woning te komen verder is de achtertuin nagenoeg vrij gelegen.

Bijzonderheden:

De woning is grotendeels gerenoveerd in de afgelopen jaren. Hierbij een zo volledig mogelijke opsomming van de vernieuwingen/verbeteringen:
- Schilderwerk buitenzijde wordt bijgehouden
- Boeidelen en windveren vernieuwd.
- Hang- en sluitwerk grotendeels vervangen.
- Enkel glas grotendeels vervangen door dubbel glas daar waar nodig.
- Inbouwkeuken, toilet beneden en een tweede nieuwe badkamer beneden.
- Slaapkamer beneden bijgebouwd.
- Groot gedeelte van de elektra en schakelmateriaal zijn vervangen.
- Stuc, behang en schilderwerk gedaan.
- Laminaatvloeren begane grond.
- Deels nieuwe binnendeuren.
- Tuin fraai aangelegd.
- Rolluiken eerste verdieping.
- Centrale verwarming en warmwater middels een Remeha HR combiketel uit 2007 ( lease ).
- Bouwjaar 1910, perceel 429 m², inhoud ca. 446 m³, gebruiksoppervlakte ca. 119 m².
- Meetrapport aanwezig.
- In de koopovereenkomst wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de
koopsom.
- Uitstekende ligging; scholen, park, sportvelden, meubelplein, supermarkt maar ook de
gezellige binnenstad bevinden zich op geringe afstand.


Voor bezichtigingen of meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Bijna 28 jaar hebben wij genoten van dit heerlijk woonhuis. Kinderen zijn er geboren en uitgevlogen. Wij hebben genoten van de vrijheid die de tuin bied.Hier hebben we meerdere terrasjes waardoor je kunt kiezen,in,t zonnetje of juist schaduw. De hoge ramen aan de voorkant in de woonkamer laten s,morgens veel licht door. Het hoge achterraam geeft een mooie aanblik in de tuin. Op warme dagen blijven de woon en slaapkamer beneden heerlijk koel!”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1910

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

446 m³

Woonoppervlakte

119 m²

Perceeloppervlakte

429 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Rolluiken, Tv kabel, Glasvezel kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Tuin oppervlakte

429 m²

Garage/berging

Garage

Garage mogelijk

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

centrale ligging

 

aanblik woning

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's