Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 209.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Modern en sfeervol hoekappartement gelegen in het levendige winkelcentrum Emiclaer in Amersfoort.

Dit royale driekamer appartement is gelegen op de derde (top) verdieping. Het appartement is geheel voorzien van een laminaatvloer en de wanden zijn voorzien van een lichte structuurverf.

Omgeving:
Het winkelcentrum ligt aan uw voeten en vanuit het appartement loopt u binnen vijf minuten naar Stadspark Schothorst en de Vijver van Emiclaer. Het NS-station Schothorst en de uitvalswegen de A1 en A28 liggen in de directe nabijheid.

De servicekosten bedragen € 107,- per maand.

Loopt u mee door de woning?
Begane grond:
Entree met brievenbussen en beltableau, trappenhuis met toegang tot 4 appartementen. Het betreft hier een appartement op de 2e en tevens hoogste woonlaag.

2e verdieping:
Trappenhuis met toegang tot 2 appartementen en de meterkasten.
U komt binnen in de hal. Hier vindt u het toilet voorzien van een fonteintje, de inpandige bergkast met opstelling van de CV.-combiketel, wasmachine en drogeropstelling en de badkamer welke voorzien is van douche en wastafelmeubel. Vervolgens komt u in de ruime woonkamer. De woonkamer beschikt over drie grote zonnige zijramen, een prachtige laminaatvloer en staat in open verbinding met de keuken met nette (vanille/kersen) keukeninrichting en motorloze RVS-afzuigkap (schouwmodel), 4-pits gasstel, koelkast, vrieskast en oven. Aansluitend een provisieruimte. Het appartement beschikt daarnaast over twee slaapkamers (resp. ca.8 m², 14 m²) waarvan één toegang biedt aan de balkon/ loggia (zuidwesten).
Vanuit de woonkamer en vanaf het balkon/loggia heeft u een prachtig uitzicht over het winkelcentrum en op de vijver van Emiclaer.

De separate kelderberging is in de onderbouw aanwezig.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij zijn op d Beurs 41 komen wonen als starters. Toen wij het appartement binnen kwamen en het uitzicht over het plein en de vijver zagen waren we op slag verliefd! Dat is dan ook een van de redenen waarom wij dit appartement hebben gekocht. Ook de gezellige drukte van het winkelcentrum overdag geeft het gevoel midden in de stad te zitten. E is altijd wel wat te doen op het plein, en 's avonds is het rustig. Vanaf het lentezonnetje tot ver in de nazomer is het heerlijk zitten op het balkon vooral omdat je vrij zit en prachtig uitzicht hebt. Aan de trappen en de geluiden van het plein ben je snel gewend. Verder hebben we lieve buren en worden er minstens 1 keer per jaar een burenborrel georganiseerd. Wij hebben hier 9 jaar met heel veel plezier gewoond! Nu wij een dochter hebben van bijna 2 jaar zijn wij de ruimte ontgroeit en hebben daarom een woning met tuin gekocht. Voor de nieuwe bewoners: het is een heerlijk huis, aan een gezellig plein met mooi uitzicht en alles in de buurt!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1992

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

240 m³

Woonoppervlakte

84 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Zonnige tuin

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's