Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 459.000,- v.o.n.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze in aanbouw zijnde 2/1 kap (geschakelde) woning zal per oktober gereed zijn en door u te betrekken zijn. bent u op zoek naar een nieuwe woning met 3 slaapkamers, ruime woonkamer met keuken en garage, dan bieden wij u bij dezen de kans.

Een fraai gelegen woning op een leuke locatie, nabij Leidsche Rijn centrum, station, en diverse overige voorzieningen, zoals sportverenigingen, scholen en het Maximapark.

De technische beschrijving is beschikbaar om u een goede indicatie te geven van het afwerkingsniveau van de woning en voorzieningen welke in de woning zijn toegepast. Om u alvast een indicatie te geven van de afwerking van de woning:

- Geheel hardhouten kozijnen met HR++ beglazing;
- Volledig geïsoleerde woning, volgens de meest recente normen;
- Voorzien van sanitair in toilet en badkamer;
- Tegelwerk in badkamer en toilet;
- Exclusief keuken;
- Wandafwerking, behangklaar;
- Plafonds voorzien van spuitwerk;

Indeling: Separate hal met toegang tot de woning of binnendoor bereikbare garage. Via de entree is de woning eveneens bereikbaar. In de entree heeft u toegang tot toilet, trapopgang naar de eerste verdieping, bevindt zich de meterkast en komt u in de woonkamer. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en heeft een oppervlakte van circa 23m². De aansluitingen voor de keuken zitten aan de achterzijde van de woning. Via de eetkamer bereikt u de openslaande deuren de zonnige tuin aan het water.

1e verdieping: overloop tot 3 slaapkamers, twee kamers van circa 13m² en 1 kamer van circa 11m². De badkamer zijn deels voorzien van tegelwerk en voor sanitair kunt u een bezoek brengen aan de bouwer om sanitair uit te zoeken.

2e verdieping: via een vlizotrap bereikt u de ruime zolderverdieping. De zolderverdieping is in de nok ongeveer 2,5 hoog.

Heeft u interesse in deze woning? Neem dan contact met ons op of uw aankoopmakelaar. Bezichtigen van de locatie is alleen op afspraak mogelijk en zonder begeleiding tijdens de bouwperiode alleen met toestemming mogelijk

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Halfvrijstaande woning

Bouwjaar

2018

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

505 m³

Woonoppervlakte

124 m²

Perceeloppervlakte

280 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's