Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 334.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Madridstraat 12 Hengelo

Wonen op één van de prachtigste plekken van de wijk Roershoek in een uiterst ruime TWEEKAPPER met uitzicht op het vijverpark? Maak dan een afspraak om dit keurig onderhouden woonhuis met multifunctionele ruimte en uitbouw aan de achterzijde te bezichtigen!

Indeling:
Begane grond
Hal/entree met toilet, trapopgang naar de eerste verdieping, vaste kast onder de trap, woonkamer, keuken, hobbyruimte en garage welke is omgebouwd tot luxueuze salon/werk-/praktijk-/kantoorruimte.

De L-vormige woonkamer met erker meet een oppervlakte van circa 38 m² en is voorzien van een mooie laminaatvloer. De gehele benedenverdieping is uitgevoerd met vloerverwarming. De woonkamer is ingedeeld in een eetgedeelte en zit-/woongedeelte. Via een schuifpui is de tuin bereikbaar.

In de open keuken is een inbouwkeuken in hoekopstelling geplaatst, die is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat, elektrische oven, RVS-afzuigkap, koelkast, vaatwasser en een enkele RVS spoelbak.

Tevens bevindt zich op de begane grond een multifunctionele ruimte met eigen ingang. Deze ruimte is eind 2015 gerealiseerd. Er zijn diverse invullingen denkbaar. Een beroep aan huis als bijvoorbeeld kapper, pedicure, schoonheidssalon of een kantoor, werkruimte etc. De ruimte is eveneens voorzien van vloerverwarming en heeft een inbouw-koelkast en vriezer.

Eerste verdieping:
Overloop met drie slaapkamers, badkamer en vaste trap naar de tweede verdieping.
De slaapkamers zijn ruim, respectievelijk 10, 10 en 14 m² en allemaal voorzien van een nette laminaatvloer. Twee slaapkamers zijn voorzien van vaste kastruimte.

De badkamer is geheel betegeld in grijze kleurstelling en voorzien van een vaste wastafel, douche, ligbad, toilet en designradiator.

Tweede verdieping:
Vierde slaapkamer met dakkapel welke is voorzien van inbouwspots, vliegenhorren en een elektrisch rolluik. Tevens vinden we op deze verdieping de CV-ketel en de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger.

Overige bijzonderheden:
Gelegen nabij scholen, winkels, openbaar vervoer en de op- en afrit naar de A1. In de nabije omgeving veel groen en speelgelegenheid. Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1993, de inhoud bedraagt circa 500 m³ en de perceeloppervlakte 274. m². De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een CV-ketel van het merk REMEHA Avanta en het bouwjaar 2015 (in eigendom). Het buiten schilderwerk is van het najaar van 2015.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1993

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

500 m³

Woonoppervlakte

168 m²

Perceeloppervlakte

274 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Schuifpui

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Garage/berging

Garage

Geen garage

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's