Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 219.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dichtbij het centrum van Zeeland gelegen grotendeels gemoderniseerde tussenwoning met tuinberging en zonnige tuin! De woning is in 2014 grondig gerenoveerd en gemoderniseerd met o.a. vernieuwde keuken, toilet, badkamer, tegelvloer met vloerverwarming, openslaande tuindeuren en afwerkingen op de gehele begane grond. Op loopafstand zijn basisscholen, winkels en speelvoorzieningen bereikbaar.

Bouwjaar woning ca. 1975. Perceeloppervlakte 148 m². Inhoud woning ca. 340 m³ met een woonoppervlakte van 80 m² voor de begane grond en 1e verdieping. De 2e verdieping is met een vaste trap bereikbaar en hier zou nog extra woonoppervlakte gecreëerd kunnen worden (nu 15 m² overige inpandige ruimte) door het plaatsen van een dakraam of dakkapel waardoor een extra slaapkamer tot de mogelijkheden behoort.

Indeling: De oorspronkelijke indeling is gewijzigd in een eigentijdse leuke en open indeling: Hal met meterkast (elektra grotendeels vernieuwd), vernieuwde deels betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein. Vervolgens komt u in de woonkamer met open keuken. Deze ruimte is afgewerkt met een moderne antraciet kleurige tegelvloer voorzien van vloerverwarming en strak gestukadoorde wanden en plafond met inbouwspots (led). In 2014 is er een nieuwe luxe keukeninrichting geplaatst (Grando-keuken) voorzien van 5-pits-gaskookplaat, afzuigschouw, koelkast, vriezer, vaatwasser en speelse eetbar. Vanuit de woonkamer is er een trap naar boven met daaronder een provisiekast. Via openslaande tuindeuren maar ook via een deur in de keuken is er toegang tot de achtertuin.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers (ca. 13.3 - 11.6 en 5.5 m² groot) en een moderne geheel betegelde badkamer (2014) met ligbad, douchecabine, wastafel met meubel en wandcloset. In de badkamer is ook vloerverwarming aanwezig. De slaapkamers zijn allemaal voorzien van dubbele beglazing.
Er is een vaste trap naar de 2e verdieping. Deze is momenteel in gebruik als wasruimte en bergzolder maar door de hoogte is hier met het aanbrengen van wat extra daglicht nog een mooie extra kamer te realiseren. Op de voorzolder treft u de wasmachine-aansluiting en de opstelling van de combiketel (Nefit bj. 2007).

De goed omsloten tuin is netjes verzorgd, voor de woning met siergrind en plantenbakken en in de achtertuin met stoeptegels en een gazon. Met een ligging op het zuidoosten heeft u hier zon tot in de namiddag. Achter in de tuin staat nog een stenen tuinberging voor uw tuingereedschap en het stallen van fietsen. De tuin is via een pad achterom bereikbaar. Voor de woning en schuin tegenover de woning kunt u uw auto parkeren.

De woning ligt op loopafstand van scholen, winkels, en het gezellige centrum van Zeeland. Kortom een grotendeels gemoderniseerde woning op een leuke centrale locatie.

Vraagprijs: € 219.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1975

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

340 m³

Woonoppervlakte

80 m²

Perceeloppervlakte

148 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

148 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's