Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 399.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

De Vuursche 106; Deze uitgebouwde, modern ingerichte 5-kamer eengezinswoning met vrij uitzicht en een achtertuin op het zuiden is gelegen in de gewilde wijk De Hoven.

De woning is perfect afgewerkt en kenmerkt zich door grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval. De royale woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin en is uitgevoerd met een Kurupai hardhouten vloer. De semi-open keuken is modern ingericht en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De woning is ideaal gelegen. Winkelcentrum Vleuterweide, het Maximapark en station Vleuten liggen op loopafstand. De snelwegen A2 en A12 zijn binnen enkele minuten bereikbaar. De wijk is kindvriendelijk, met diverse speelvoorzieningen, scholen, kinderdagverblijven en sportfaciliteiten in de directe nabijheid.

INDELING
Begane grond: entree (ingekort waardoor er nog meer leefruimte ontstaat in de woonkamer), hal met toilet, keuken met trapkast aan voorzijde van de woning. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van inbouwapparatuur. De keukenvloer is voorzien van sierlijke plavuizen. Aansluitend de tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, ruim drie meter hoog plafond en veel lichtinval door de grote raampartijen waaronder twee Velux-dakvensters (elektrisch bedienbaar). De begane grond is geheel voorzien van Kurupai vloerdelen en wanden voorzien van glasvliesbehang.

Eerste verdieping: overloop, luxe badkamer met ligbad met doucheplateau en jets, wastafelmeubel en toilet, ruime slaapkamer aan de voorzijde over de volle breedte van de woning. De totale oppervlakte van deze kamer is circa 15 m². Deze verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer.

Tweede verdieping: overloop, twee ruime slaapkamers met veel lichtinval en fraai uitzicht over de omgeving. Ook deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Derde Verdieping: geheel afgewerkte zolder verdieping. Deze verdieping is uitstekend te gebruiken als slaap-werkkamer. Verder bevindt zich hier een aparte kast voor de cv-ketel en de wasmachine en droger. Tot slot is de zolder aan de voorzijde voorzien van Velux ramen en aan de achterzijde een grote dakkapel.

Tuin: sier bestrate, zonnige achtertuin gelegen op het zuiden. De tuin biedt volop privacy en is achterom bereikbaar. In de tuin is eveneens de berging gelegen.
BIJZONDERHEDEN:
- Woning beschikt over Kurupai vloer in de woonkamer;
- Woning opgeleverd in 2007, gelegen op een kavel van 120m², voorzien van 118m² woonoppervlakte;
- Oplevering op zijn vroegst in november 2018;
- Schilderwerk aan buitenzijde de afgelopen jaren bijgehouden;
- Zolderverdieping voorzien van een vliering.

Interesse in deze woning? Kom gerust eens kijken samen met uw NVM aankoopmakelaar!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

Anoniem aan het woord

“Wij zijn de eerste bewoners en hebben de woning vanaf casco met zorg en liefde ingedeeld, afgewerkt en onderhouden. Over woning; De woning is in z'n geheel ruim en heeft een fantastische lichtinval. De tuin is relatief groot, heeft een zonninge en beschutte ligging waardoor er veel privacy is. Op de begane grond is de entree ingekort waardoor de woonkamer groter is geworden dan bij de woningen van hetzelfde type. De woonkamer is ruim en licht, de Velux dakramen in de uitbouw zijn elektrisch bedienbaar en voorzien van rolluiken. De indeling op de tweede verdieping is eveneens aangepast waardoor twee volwaardige ruime slaapkamers zijn ontstaan. Op de zolder is aan de achterzijde een grote dakkapel geplaatst die de ruimte groot maakt. Aan de voorzijde zijn Velux dakramen geplaatst die het in combinatie met de dakkapel tot een zonnige ruimte maken met mooie uitzichten. De knieschotten op zolder zijn voorzien van deurtjes die, evenals de bergvliering, zorgen voor veel opbergruimte. Tevens zijn op zolder de CV-ketel, en plaats voor wasmachine en droger, praktisch en netjes weggewerkt. Over de buurt; Het blok bestaat uit 58 woningen waarvan de meesten nog de 'eerste bewoners' zijn. Het is er rustig, gezellig en gemoedelijk. Met regelmaat worden door buren gezamenlijk initiatieven genomen zoals met de nationale buitenspeeldag, een jaarlijkse buurt BBQ, maar ook spontane voorstellen in de buurtapp om spontaan gezamenlijk iets te ondernemen (zoals bezoek aan activiteiten in Maximapark, naar de film of karten). De sociale controle in het blok maakt dat het er fijn en veilig wonen is. Over de omgeving; Er is altijd voldoende parkeergelegenheid en openbaar vervoer is op loopafstand, evenals winkelcentrum Vleuterweide met twee supermarkten, een diversiteit aan winkels en meerdere restaurants.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2007

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

446 m³

Woonoppervlakte

118 m²

Perceeloppervlakte

120 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

De woning heeft een statig voorkomen en is mooi afgewerkt.

 

Aan de voorzijde is het uitzicht vrij, de tuin ligt beschut en biedt veel privacy.

 

De woonkamer is aanzienlijk ruimer dan woningen van hetzelfde type doordat de indeling is aangepast (hal ingekort).

 

De zolderkamer is ruim en licht door de grote dakkapel (maximale breedte), er is een mooi uitzicht over de wijk en richting het oude dorp.

 

De woning ligt optimaal t.o.v. uitvalswegen, op loopafstand van het treinstation en bushaltes

 

Zowel winkelcentrum Vleuterweide als de winkels in het dorp zijn lopend, per fiets of met de auto uitstekend bereikbaar.

 

De buurt is groen en schoon.

 

De buurt is veilig, rustig, gezellig en er is veel sociale controle.

 

De indeling op de 2e verdieping is aangepast waardoor twee volwaardige slaapkamers zijn ontstaan (anders dan de woningen van hetzelfde type).

 

Er is altijd ruim voldoende parkeerplaats voor de deur én aan de achterzijde op de binnenplaats.

 

De woning is netjes afgewerkt, waarbij ook aandacht is besteed aan praktisch ruimtegebruik en functionaliteit.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's