Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 340.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wonen in alle rust in de enige nieuwbouwwijk van Amersfoort waar de ruimte van de vroegere wijken is teruggekomen. Direct bij binnenkomst valt je op dat Nieuwland één van de groenste en ruim opgezette wijk van Amersfoort is.

En als pronkstuk mag deze ruime hoekwoning met garage worden genoemd. De woning heeft een klassieke uitstraling maar is uiteraard goed geïsoleerd en is zo goed als woonklaar, alleen het uitpakken mag je zelf doen. Vanuit de serre in jouw woonkamer houd je de spelende kinderen in de gaten en tijdens het koken in de woonkamer sta je zo in de zonnige achtertuin.

Via de zijkant van de woning betreed je de woning. Vanuit de hal kom je in de woonkamer terecht met aan de voorzijde een leuke hoekerker. De woonkamer heeft geen alledaagse afmetingen, dat maakt de woonkamer zo leuk. Aan de achterzijde bevindt zicht de witte hoogglans keuken. De keuken is voorzien van combi-oven, vaatwasser, koelkast en kookplaat. Deze ruimte is groot genoeg voor een eettafel. Vanuit de keuken is de zonnige achtertuin bereikbaar. Dit is een zeer royale tuin omdat het perceel ook aan de zijkant van de woning doorloopt. Achter in de tuin staat de garage. Deze is groot genoeg om een auto in te parkeren. Voor "Nieuwland" begrippen is er ook een grote voortuin. Aan het einde van de dag is dit een heerlijk plekje om bij te komen van een lange werkdag. Lekker in de tuin bijkomen, terwijl de kinderen voor de woning voetballen, klimmen of in het zand spelen behoort bij deze woning tot de mogelijkheden!

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers. Aan de achterzijde van de woning ligt de eerste slaapkamer over de gehele breedte van de woning. Deze slaapkamer is eenvoudig terug te brengen naar twee slaapkamers. De grote kledingkast in deze kamer blijft achter in de woning. Aan de voorzijde van de woning ligt de tweede slaapkamer. Aan deze kant bevindt zich ook de badkamer. Deze ruimte is voorzien van een klein raam, wat zorgt voor constante ventilatie. De badkamer is uitgevoerd in lichte tegels en het sanitair is voorzien van een doucheruimte, toilet en wastafel. Deze gehele verdieping heeft een lichte laminaatvloer.

Via een vaste trap is de zolder bereikbaar. Op deze verdieping staan de wasmachine en de wasdroger en er is veel bergruimte beschikbaar. Middels een kleine ingreep realiseer je eenvoudig een extra slaapkamer.

Deze woning met klassieke uitstraling is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt de volgende bewoner ook veel wooncomfort.

Ben je op zoek naar een fijne gezinswoning op een rustige locatie in de wijk Nieuwland? En maakt een garage het plaatje compleet? Maak dan een afspraak om deze woning te bezichtigen!

Kenmerken van deze woning:
- tuin en woning met veel privacy
- royale woning met een speelse indeling
- garage op eigen terrein
- dichtbij de snelwegen A1 en A 28

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1991-2000

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

365 m³

Woonoppervlakte

105 m²

Perceeloppervlakte

220 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

80 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Dichtbij OV

 

Veel opbergruimte

 

Rustige buurt

 

Makkelijk bereikbaar

 

Garage

 

Hoekhuis

 

Geen inkijk tuin

 

1 verdieping

 

Trap in de gang

 

Ruime tuin

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's