Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Anninksweg 86 te Hengelo

Wonen in een lieflijk en goed onderhouden vrijstaand huis met circa 40 m2 aan bijgebouwen en dat op een prettige locatie nabij het centrum? Misschien is dit dan uw toekomstige huis! Een ruim perceel en alle voorzieningen op loopafstand.

Modernisering dient plaats te vinden, maar dat maakt dit een unieke kans om betaalbaar te wonen op een gewilde locatie, waarbij u het geheel kunt afwerken naar eigen smaak!

Indeling
Begane grond:
Entree/hal, trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast, woonkamer, keuken, kelder, bijkeuken, toilet, badkamer en berging.

De royale woonkamer meet een oppervlakte van circa 27 m² en is voorzien van een houtkachel en openslaande deuren naar de tuin. De woonkamer biedt genoeg ruimte voor een eetgedeelte en zit-/woongedeelte.

De keuken beschikt over de volgende apparatuur: gaskookplaat, elektrische oven, koelkast en afzuigkap. Vanuit de keuken is er toegang tot een ruime kelder en de bijkeuken met aansluiting voor een wasmachine. Vanuit de bijkeuken is er tevens toegang tot het toilet en de badkamer.

De badkamer is uitgevoerd in de kleuren wit en groen en is voorzien van een wastafel en ligbad-/douchecombinatie.

De aangebouwde berging is voorzien van een uitstortgootsteen en tevens is hier de CV-ketel geplaatst.

Eerste verdieping:
Overloop met twee slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde van circa 13 m² is voorzien van vaste kastruimte en een wastafel. De slaapkamer aan de achterzijde meet een oppervlakte van circa 7 m². Beide kamers zijn voorzien van een dakkapel.

Tuin en garage:
De tuin rondom is betegeld. Aan de zijkant van de woning heeft u de beschikking over een royale garage van circa 40 m², deze is voorzien van automatische dubbele openslaande deuren, water en krachtstroom. Aan de voorzijde van de garage bevindt zich een carport met een afmeting van circa 9 m².

Overige bijzonderheden:
Gelegen nabij het stadscentrum van Hengelo en diverse voorzieningen als scholen, supermarkten en het trein- en busstation. Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1924, de perceeloppervlakte bedraagt 366 m² en de inhoud van de woning ligt rond de 340 m³. Het woonhuis is voorzien van rolluiken. Centrale verwarming en warmwatervoorzieningen geschieden door middel van een Remeha Tzerra HR CV-ketel van het bouwjaar 2016 (eigendom).

Heeft u interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op www.nvmtwente.nl.

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“De bewoner was een timmerman. Niet zo maar 1 maar een vakman. Alles moest degelijk en uniek zijn.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1924

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

340 m³

Woonoppervlakte

96 m²

Perceeloppervlakte

366 m²

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Tuin oppervlakte

180 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Bijzonder huis, dichtbij centrum en veel privacy

 

Grote garage, handig voor hobby’s en opslag

 

Uitbereiding mogelijk via platte dak.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's