Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 369.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Kerkweg 6 te Deurningen

Privacy, sfeer, rustige ligging, mooie besloten, zonnige achtertuin, vrijstaand, centrale ligging, allemaal kenmerken die op dit vrijstaande woonhuis in de kern van Deurningen van toepassing zijn. Nieuwsgierig geworden? Maak dan nu een afspraak voor een bezichtiging.

Indeling:
Begane grond
Hal/entree met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast, toilet, woonkamer met halfopen keuken, bijkeuken en garage.

De L-vormige woonkamer meet een oppervlakte van circa 35 m² en biedt volop licht en ruimte. De gehele benedenverdieping is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming.

De keuken is voorzien van een inbouwkeuken in hoekopstelling in lichte kleurstelling. De keuken beschikt over de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, combimagnetronoven, afzuigkap, koelkast en dubbele spoelbak.

Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken waar de CV-ketel is geïnstalleerd. Via de bijkeuken is de aangebouwde garage van binnenuit bereikbaar.

Eerste verdieping
Overloop en drie ruime slaapkamers en een badkamer. In het oorspronkelijk ontwerp was er sprake van 3 slaapkamer in de hoofdbouw en een mogelijkheid voor een vierde slaapkamer in de aanbouw boven de garage en overdekte entree. Kortom met weinig inspanning zijn hier 4 slaapkamers te realiseren. Zie hiervoor ook bijgevoegde plattegronden. De slaapkamers meten respectievelijk 18, 12 en 10 m².

De badkamer in lichte kleurstelling is voorzien van een toilet, douchecabine, wastafel en een ligbad.

Tweede verdieping
Zolder met overloop en mogelijkheid voor nog weer een extra slaapkamer(s).

Tuin/garage
De op het zuiden gelegen tuin is deels betegeld en aangelegd met bomen en een gazon. De tuin is rondom vrij gelegen en zorgt voor een flinke mate aan privacy. De woning beschikt over een ruime, aangebouwde stenen garage van circa 16 m² met dubbele deuren, een uitstortgootsteen en elektra. De brede en makkelijk toegankelijke oprit aan de zijkant van de woning biedt plaats aan meerdere auto's.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1991, de perceeloppervlakte bedraagt 477 m² en de inhoud ligt rond de 550 m³. Centrale verwarming en warmwatervoorziening door middel van een Nefit-HR CV-ketel van het bouwjaar 1991 (eigendom). Tevens is de woning voorzien van dak-, muur-, vloer-, en glasisolatie. De ligging is gunstig, op enkele minuten van de snelweg (op- en afrit A1) en in de nabije omgeving diverse sportvoorzieningen en een basisschool.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1991

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

550 m³

Woonoppervlakte

180 m²

Perceeloppervlakte

477 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuid

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

School ligt er tegenover

 

Veel parkeer mogelijkheid

 

Rustig gezellig dorp

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's