Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 289.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Helft van dubbel woonhuis met slaapkamer en badkamer op de begane grond, aangebouwde garage, eigen oprit en tuin op het Zuiden gelegen. Het woonhuis is de afgelopen jaren keurig netjes onderhouden.
De woning is gelegen aan een woonerf met alleen bestemmingsverkeer. Op slechts enkele fietsminuten van het centrum van Apeldoorn.

Indeling: Entree/hal, meterkast, lichte woonkamer welke is voorzien van een houten vloer, trapkast met provisieruimte, open keuken in hoekopstelling met inbouwapparatuur t.w.: 4-pitsgaskookplaat met afzuiging, vaatwasser en koel-/vriescombinatie, ruime serre met zonwering en schuifdeuren, tussenhal met directe toegang tot de garage, slaapkamer met vaste kastenwand en geheel betegelde badkamer met toilet, douche, wastafel en aansluitingen wasapparatuur.

1e Verdieping: Overloop met opstelling c.v. ketel, berging, 2 slaapkamers en badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.

Tuin: Verzorgde tuin op het zuiden gelegen met veel privacy, vijverpartij, houten tuinhuis en meerdere terrassen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“mijn ouders hebben hier 30 jaar met veel plezier gewoond. alle kleinkinderen hebben hier vakanties doorgebracht , heerlijk rustig en toch dichtbij de stad. een huis waar je oud kan worden met een mooie tuin en een handig gastenverbijf op de eerste verdieping we zullen het missen1”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1988

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

425 m³

Woonoppervlakte

101 m²

Perceeloppervlakte

281 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's