Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 200.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Castorweg 63 te Hengelo

Uiterst sfeervol vrijstaand woonhuis met twee slaapkamers, een garage van circa 31 m² met carport en royale tuin, gelegen op gunstige afstand van de stad en met diverse voorzieningen in de nabije omgeving. Iets voor u? Maak dan snel een afspraak!

Indeling
Begane grond:
Entree/hal met vaste kastenwand, trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast, woonkamer met opkamer, keuken, bijkeuken, kelder en badkamer.

De woonkamer meet een oppervlakte van circa 32 m² en beschikt over een elektrische open haard en vaste kast. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de opkamer, welke op dit moment is ingericht als kantoor. Onder de opkamer een kelder van circa 8 m².

De keuken bestaat uit twee blokken, waarvan één voorzien van een enkele RVS-spoelbak en vaatwasser en de ander voorzien van een combimagnetronoven, koelkast, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. In de bijkeuken vindt u een aansluiting voor de wasmachine en wasdroger en tevens is hier de CV-ketel geïnstalleerd.

De badkamer is uitgevoerd in de kleuren wit en zwart en is voorzien van een toilet, douchehoek, wastafel en designradiator.

Eerste verdieping:
Overloop, toilet en twee slaapkamers. De slaapkamers zijn beide voorzien van een dakkapel, de grootste slaapkamer beschikt over een vaste wastafel.

Tuin en garage:
De ruime tuin is grotendeels betegeld en er is volop ruimte voor een gezellig zitje waar u van de zon kunt genieten. Tevens heeft u beschikking over een royale garage van circa 31 m², deze is voorzien van een gaskachel, uitstortgootsteen, elektra, elektrische deuren en een alarminstallatie. Naast de garage bevindt zich een carport van circa 9 x 3 meter, met daarnaast een aparte ruimte voor het plaatsen van de vuilcontainers.

Overige bijzonderheden:
Gelegen op geringe afstand van het centrum, met diverse voorzieningen als een supermarkt, scholen en sportvoorzieningen in de directe omgeving. Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1900, de perceeloppervlakte bedraagt 330 m² en de inhoud van de woning ligt rond de 316 m³. Het woonhuis is voorzien van rolluiken. De gevels van de woning zijn voorzien van een knipvoeg, hetgeen zorgt voor een sfeervolle uitstraling van het geheel. Centrale verwarming en warmwatervoorzieningen geschieden door middel van een Remeha Calenta HR CV-ketel van het bouwjaar 2009 (lease).

Heeft u interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op www.nvmtwente.nl.

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“ons huisje is als je binnenkomt net een warme deken erg fijn huis om in te wonen met veel privacy”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1900

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

316 m³

Woonoppervlakte

86 m²

Perceeloppervlakte

330 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Zijtuin

Ligging tuin

Noordoost

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

dubbele eigen pakeerplek en erg makkelijk hond uitlaten op loop afstand het twentebad en fitnescentrum

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's