Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 565.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

WILT U RIANT WONEN OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE AAN HET WATER MET DE MOGELIJKHEID VOOR HET AANMEREN VAN UW EIGEN SCHIP AAN UW TUIN OF IN DE HAVEN?

Wat een unieke mogelijkheid is dit toch! Deze twee onder één kapwoning is zeer gunstig gelegen voor de echte watersportliefhebber, tussen de Westeinderplassen en de Braassemermeer en gescheiden door een eiland tegen de golfslag direct aan de Ringvaart van de Haarlemmermeer. De woning is goed afgewerkt en voorzien van veel luxe zoals airconditioning, vloerverwarming, beregeningsinstallatie voor de tuin en een alarminstallatie. Bij de woning behoort een ruime ligplaats (17.00 x 3.50) in de haven voor een schip tot 15 meter en is er een mogelijkheid om aan te meren aan de aanlegsteiger aan de eigen tuin. U stapt dus letterlijk vanuit uw achtertuin op uw boot in voor een lekker dagje varen. Door de vele ramen en zeer grote schuifpuien is de woning erg licht en zonnig. De riante en fraai aangelegde tuin heeft veel privacy en verschillende terrassen in de zon of in de schaduw, ook beschikt het over een eigen parkeerplaats voor het perceel en een carport op het perceel voor de onderheide houten berging welke is voorzien van elektra en verwarming. De woning is gelegen in een kleinschalig villapark "Meerewijck I".

De uitvalswegen (A4, A44) zijn binnen 5 minuten bereikbaar richting Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht en uiteraard zeer uitgebreide vaarverbindingen naar Braassemermeer, Kagerplassen en de Westeinderplassen. Schiphol is binnen 10 minuten bereikbaar.

*** Bekijk de foto's, de video en de plattegronden voor een complete impressie van de woning. ***

INDELING BEGANE GROND:
Entree via de voortuin. U komt binnen in de hal met garderobe, meterkast en het royale toilet met wandcloset en wastafel. De tuingericht woon/eetkamer is voorzien van een "travertin" vloer met vloerverwarming welke doorloopt naar de hal, een (gas) open haard en een kasten wand. De achtergevel is geheel voorzien van glazen puien en de moderne open keuken met inbouw kookplaat, frituur, afzuigkap, vaatwasser, koel/vriezer is gelegen aan de voorzijde. Op de begane grond is ook de "masterbedroom" aanwezig met een diepe vaste kast met schuifdeuren.

INDELING 1E VERDIEPING:
Via de open trap bereikt u de eerste verdieping, op deze verdieping vindt u twee slaapkamers aan de achterzijde, de moderne geheel met "travertin" betegelde badkamer met douche, wandcloset en wastafel. De was/stookruimte bevindt zich aan de voorzijde met een dakkapel. Hier is de opstelplaats van de centrale verwarming en de aansluitingen van de wasmachine en de droger.

KENMERKEN:
- bouwjaar 1976;
- gelegen op eigen grond;
- woonoppervlak ca. 117 m²;
- gebouwgebonden buitenruimte ca. 6 m²;
- externe bergruimte ca. 10 m² (berging);
- woning is geheel voorzien van dubbel glas;
- alarminstallatie;
- beregeningsinstallatie;
- 2 privé parkeerplaatsen;
- woning is voorzien van Nefit HR ketel uit 2008;
- dak is vernieuwd in ca. 2010;
- buitenschilderwerk uitgevoerd in 2015;
- parkbijdrage VVE € 883,00 per jaar;
- Eigen vermogen VVE € 706.214,00;
- asbestclausule van toepassing;
- oplevering in overleg, kan snel.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belangen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1976

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

411 m³

Woonoppervlakte

117 m²

Perceeloppervlakte

443 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's