Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 258.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Graag brengen wij deze schitterende, luxe afgewerkte HOEKWONING onder uw aandacht! De grote en mooi aangelegde achtertuin met gezellige veranda, de heerlijk lichte woonkamer, de luxe inbouwkeuken, de 3 ruime slaapkamers en de vernieuwde sanitaire voorzieningen zullen u aangenaam verrassen en dragen bij aan een prettige woonsfeer. Verder is parkeren nooit een probleem met een eigen parkeerplaats aan de voorzijde van de woning!

Vernieuwingen / Verbeteringen
Vanaf 2012 hebben in hoofdlijnen de onderstaande werkzaamheden c.q. verbouwingen plaatsgevonden:
- inbouwkeuken vernieuwd (ca. 2012);
- vloerafwerking begane grond vernieuwd (ca. 2012);
- wanden en plafond begane grond opnieuw afgewerkt (ca. 2012);
- toiletruimte vernieuwd (ca. 2013);
- badkamer vernieuwd (ca. 2013);
- achtertuin opnieuw aangelegd (ca. 2013);
- voortuin opnieuw aangelegd (ca. 2014);
- koelkast vernieuwd (ca. 2016);
- vloerafwerking 1e verdieping vernieuwd (ca. 2017);
- scanwandafwerking 1e verdieping aangebracht (ca. 2017);
- veranda met houten berging geplaatst (ca. 2017).

Indeling
Voorportaal met meterkast en garderobe. Hal voorzien van trapopgang en moderne, volledig betegelde toiletruimte met wandcloset, witte wandtegels en taupekleurige vloertegels. Vanuit de hal is er toegang tot de gezellige, tuingerichte woonkamer, welke voorzien is van een trapkast, extra zijraam en tuindeur. De gedeeltelijk open keuken is voorzien van een luxe inbouwkeuken met extra kastenblok in witte kleurstelling en met een donker houtstructuur kunststof aanrechtblad. Deze complete keuken is uitgerust met een vaatwasser, spoelbak, trekladen, inductiekookplaat, schouwafzuigkap (RVS), combi oven, koelkast, 3 vriesladen en veel kastruimte. De begane grond is grotendeels voorzien van een fraaie, lichte houtstructuur laminaatvloer en glad gestuukte, gesausde wanden en plafond.

1e Verdieping
Overloop. Riante ouderslaapkamer met een hoogte van maar liefst ca. 4 meter, wat een bijzonder accent en een ruimtelijk effect aan deze slaapkamer geeft. De ruime tweede slaapkamer is voorzien van een dakvenster en een dakraam. De schitterende badkamer is volledig betegeld met witte respectievelijke taupekleurige wandtegels en taupekleurige vloertegels en is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel, wandmeubel en wandcloset. De eerste verdieping is voorzien van een mooie eikenstructuur laminaatvloer en neutrale spachtelputz- respectievelijk scanwandafwerking.

2e Verdieping
Overloop met wasmachineaansluiting. Cv-ruimte voorzien van badgeiser (merk: Vaillant) en HR-cv-heteluchtverwarmingsketel (merk: Brink / type: Sub HR / bouwjaar: 2003). Slaapkamer III met dakvenster.

Algemeen
De schitterend aangelegde achtertuin is maar liefst circa 15,50 meter diep en circa 6,60 meter breed en is gesitueerd op het noordwesten. In deze heerlijke tuin met plantenborders en kunstgras kunt u zowel zon als schaduw opzoeken, aangezien u de beschikking heeft over zowel een zonneterras als een fraaie veranda. De houten berging en overkapping aan de zijkant van de woning voorzien in praktische bergruimte.
Aan de voorzijde van de woning bevinden zich de eigen parkeerplaats, de aangebouwde, stenen berging en een onderhoudsvriendelijke border met antracietkleurig split.

Kenmerken
Woonoppervlakte: ca. 105m2
Inhoud woning: ca. 325m3
Grondoppervlakte: 297m2
Bouwjaar: ca. 1985.

Oppervlakten
Begane grond
Woonkamer & keuken: ca. 34m2

1e Verdieping
Slaapkamer I: ca. 17m2
Slaapkamer II: ca. 12m2
Badkamer: ca. 5m2

2e verdieping
Slaapkamer III: ca. 7m2
Cv-ruimte: ca. 3m2

Algemeen
Veranda: ca. 13m2
Berging (achterzijde): ca. 8m2
Berging (voorzijde): ca. 6m2
Overkapping: ca. 5m2

Omgeving
Deze schitterende hoekwoning bevindt zich aan de rand van de woonwijk Veenendaal-West. Op korte afstand vindt u winkelcentrum De Ellekoot waar u terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen. Ook treinstation Veenendaal-West, diverse scholen (zowel kinderdagverblijf, basisscholen en voortgezet onderwijs), sportaccommodaties en de uitvalswegen richting de autosnelwegen A12 en A30 zijn snel bereikbaar. In de directe omgeving van de woning zijn ruim voldoende openbare parkeermogelijkheden en diverse speelgelegenheden aanwezig.

Kortom: laat u verrassen door deze schitterende, complete hoekwoning met grote achtertuin, sfeervolle veranda, moderne sanitaire voorzieningen en eigen parkeerplaats!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1985

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

325 m³

Woonoppervlakte

105 m²

Perceeloppervlakte

297 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Buitenzonwering, Dakraam, Alarminstallatie

Energie

Verwarming

Hete lucht verwarming

Warm water

Geiser eigendom

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordwest

Tuin oppervlakte

102 m²

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's