Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 400.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bijzonder vormgegeven helft van een dubbel woonhuis met ruime oprit, inpandige ruime berging (omgebouwd tot kantoor) en zonnige tuin, gelegen in een zeer kindvriendelijke omgeving met speelvoorzieningen voor de deur.

Deze woning met uitgebouwde woonkamer en markante overstek lijkt vrijstaand, maar is aan de achterzijde geschakeld met de achterliggende woning. De beleving van een vrijstaande woning is geheel op zijn plaats.
De vele raampartijen in de woonkamer laten veel daglicht toe en geven prachtig zicht op de gehele tuin. De tuin is voorzien van schutting met afsluitbare deur en een luxe veranda. De oprit biedt plaats aan twee auto’s en is tevens voorzien van een fietsenschuur.

Omgeving:
Bij rotonde 1 wordt de afslag genomen naar de woning. Hierdoor ben je zo de wijk in en uit en is de snelweg A1 en A28 binnen een paar minuten bereikt. De Eschberg is een nette, rustige en kindvriendelijke straat met voldoende parkeerplaatsen voor uw visite. De woning is prettig gelegen met veel speelruimte voor kinderen, zoals een grasveld met speelfaciliteiten. Basisscholen en speeltuinen zijn in de nabije omgeving. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen bij de dichtbijgelegen sportfaciliteiten of u loopt een rondje hard in het nabijgelegen Park der Tijden. De bus- en treinstation (station Vathorst) liggen op korte afstand.

De indeling is als volgt:
Hal met trapopgang en toiletruimte. Uitgebouwde woonkamer (ca. 45 m2) met sfeervolle massief eikenhouten vloer, veel raampartijen en schuifpui naar tuin. Halfopen keuken inbouwapparatuur, waaronder inductiekookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer en een afzuigkap. Deur naar kantoor met lichtkoepel en buitendeur.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met vaste kast. Twee grote slaapkamers beiden voorzien van een dakkapel. Badkamer met douche, ligbad, wastafelmeubel, design radiator en vrijhangend toilet.

Tweede verdieping:
Ruime voorzolder met wasmachine- en drogeraansluiting, stookruimte (Daaldrop zonneboiler). Derde slaapkamer met hoge nok en fantastische raampartij. Vanaf de overloop is de vliering toegankelijk.

Tuin:
De tuin bevindt zich aan de voorzijde en de zijkanten van de woning en is afgesloten middels een schutting met deur. Aan de zijkant bevindt zich een luxe aluminium veranda van 20 m2.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Tegenover het huis is een grasveld met wat speeltoestellen en een picknicktafel. Bij mooi weer kunnen wij hier als buren gzellig zitten en wat bij kletsen. Uiteraard is alles vrijblijvend maar de mogelijkheid tot persoonlijk contact is er. Wij zijn dus geen anonieme buurt, maar een buurt waar mensen elkaar kennen en daardoor ook veiligheid creëren voor elkaar en voor onze buurt.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2003

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

455 m³

Woonoppervlakte

145 m²

Perceeloppervlakte

221 m²

Buitenruimte

Tuin

Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Licht huis

 

Ruim Huis

 

Autoluw

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: