Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 385.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Keurig onderhouden woonhuis, met een royaal split level woongedeelte en een luxe woonkeuken, een garage en dubbele oprit, ruime kelder, 4 goede slaapkamers, nette badkamer en een fraaie tuin op het zonnige zuiden!

De woning ligt op een groene en rustige locatie in De Meern. Bijzonder in deze woning is de combinatie van de woonkeuken en living, waarbij de living een plafondhoogte heeft van maar liefst 3,80m!
De woning beschikt verder over voldoende parkeerruimte op eigen terrein en een fraaie garage. Het perceeloppervlakte bedraagt 164 m2 eigen grond.

Locatie en woonomgeving:
Deze woning is gelegen in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk Veldhuizen. In de directe omgeving treft u alle dagelijkse voorzieningen, zo is bijvoorbeeld het winkelcentrum De Veldhof direct om de hoek gelegen evenals winkelcentrum Vleuterweide. Daarnaast bereik je binnen enkele minuten de A12 en tevens is er een bushalte op zeer korte afstand gelegen, met een snelle verbinding richting Vleuten, Woerden en Utrecht stad. Ook het fraaie, groene Veldhuizerpark tref je op loopafstand net als het geweldige Maximapark. Daarnaast bevinden zich in de nabije omgeving voldoende scholen en kinderdagverblijven, sportvoorzieningen.

Indeling:
Via de eigen oprit bereik je de entree, bij binnenkomst in de hal tref je er de meterkast, moderne toiletruimte (2015), toegangsdeur naar de garage en kelder. Via de gang met trapkast en wasruimte bereik je via een kleine trap het woongedeelte. Door de vele raampartijen en de enorme plafondhoogte kent de woonkamer veel lichtinval. Vanuit de living bereik je de riante en bovenal zonnige tuin, gelegen op het zuiden. De tuin is in 2012 volledig vernieuwd, uitgerust met groene borders, kindvriendelijk kunstgras, terrastegels en is voorzien van een buitenkraan, buitenverlichting en elektrapunten.

De moderne en luxe open woonkeuken (Bruynzeel) ligt een niveau hoger en is voorzien van diverse luxe Siemens inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, vriezer, inductie kookplaat, afzuigschouwen fraaie spotverlichting. De keuken heeft een lichte kleurstelling en een donker stenen werkblad.

Vanuit de woonkeuken bereik je via een hal en vaste trap de slaapverdieping met vier slaapkamers en de badkamer. Op de verdieping beschikt de woning over 4 ruime slaapkamers waarvan twee zijn voorzien van een rolluiken en alle kamers van raamhorren. De badkamer is netjes afgewerkt en heeft de beschikking over een ligbad, douche, tweede toilet en wastafelmeubel. Daarnaast tref je op deze verdieping de CV-kast met Remeha Calenta CW5 ketel (2012). Alle kamers zijn voorzien van glad stucwerk en luxe laminaat met hoge plinten.

Eveneens is er de mogelijkheid om een extra woonverdieping (met dakterras) te realiseren. Een mogelijke dakopbouw is circa 35 m2, tekenen en berekeningen hiervoor zijn reeds aanwezig bij verkoper. De woning is voorzien van elektrische zon verduisterende screens aan de achterzijde van de begane grond en rolluiken aan de achterzijde van de slaapverdieping.

Kortom: een luxueus afgewerkte woning met veelzijdige mogelijkheden gezien de functionaliteit en ruimte in en om het huis!

Bijzonderheden en kenmerken:
- 133 m2 wonen
- Living met een hoogte van 3,80 m!
- Tuin op het zuiden;
- Vloerverwarming woonkamer en keuken;
- Garage met water en elektra;
- Kelder en garage voorzien van ventilatievoorziening;
- Eigen oprit met 2 parkeerplaatsen;
- Praktische kelder;
- Luxe woonkeuken;
- Fraaie split level woonkamer;
- Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2014;
- Toilet vernieuwd in 2015;
- Bruynzeel keuken met luxe Siemens apparatuur;
- Alle binnendeuren zijn vernieuwd;
- Mogelijkheid tot ombouwen garage naar praktijk/werkruimte;
- Raamhorren rondom op de eerste verdieping;
- Zonneschermen woonkamer begane grond;
- Rolluikken achterzijde eerste verdieping;
- Keurige wand en vloerafwerking;
- “Instap klaar” woonhuis;
- Veel mogelijkheden voor vergroting van de woning;
- Kindvriendelijke woonomgeving;
- Dagelijkse voorzieningen in de buurt (supermarkt om de hoek);
- Oplevering in overleg.

Interesse? Komt gerust bezichtigen samen met je NVM aankoopmakelaar!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1999

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

560 m³

Woonoppervlakte

133 m²

Perceeloppervlakte

164 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

53 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Praktisch

 

Scholen dichtbij

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's