Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 339.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Nieuwe Grensweg 43 Hengelo (O)

Wilt u heerlijk buitenaf wonen in een groene woonomgeving, maar toch op korte afstand van zowel Hengelo als Enschede? Dan bent u bij deze vooroorlogse woning, gelegen op een unieke en rustige locatie in het buitengebied van Driene aan het juiste adres!

Deze ruime 'twee onder één kapwoning' beschikt onder meer over een eigen oprit voor meerdere auto's, een uiterst royale stenen garage (61 m²) met elektrische toegangsdeuren & vliering, een woonkeuken, vier slaapkamers, diepe achtertuin en vrij uitzicht aan de voor en achterzijde!

Door de unieke ligging van de woning tussen onder meer weidegrond, tuinen en het Lonnekermeer is dit een uniek object en daarmee een unieke kans voor de tuin- en kleine dieren liefhebber.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met vaste trapopgang naar de 1e verdieping. De hal is uiterst sfeervol.... een voordeur met deurraam, glas in lood raampartijen, hoge plafonds, paneeldeuren met daaromheen het originele beleg en de authentieke granito vloer geven u bij binnenkomst direct al het jaren '30 gevoel mee.

De lichte woonkamer van circa 29 m² is royaal van uitvoering, L-vormig en voorzien van een kelderkast. Aan de voorzijde heeft u als bewoner een riant uitzicht op de voorgelegen weiden. Grote raampartijen zorgen ervoor dat u volop kunt genieten van het aanwezige daglicht.

Vast aan de living vinden we de woonkeuken (uitgebouwd d.m.v. een serre in 2010) van circa 23 m² welke voorzien is van een luxe inbouwkeuken (2012) in lichte kleurstelling met een granieten werkblad waarin verwerkt een enkele RSV spoelbak. Als bewoner heeft u de beschikking over de navolgende inbouwapparatuur: 5 pits inductiekookplaat, RVS afzuigschouw, combioven,-/magnetron, vaatwasmachine en een koelkast met vriesgedeelte. Het geheel is uitermate geschikt voor het plaatsen van een royale eettafel en biedt een fantastisch zicht op de achtergelegen tuin. Lage raampartijen zorgen voor het gewenste daglicht. Kortom, uw ultieme leefkeuken met maximaal woongenot....

Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken met toilet en douchevoorziening. De indeling is uiterst comfortabel....
Bij binnenkomst heeft u de beschikking over een royale wastafel met daaronder een kastombouw (2 treklades), vaste kastruimte boven de wastafel en de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger. Daarnaast is er van hieruit toegang tot de doucheruimte (gescheiden middels een glazen wand) en de toiletruimte, beiden nog vernieuwd in 2016.

Eerste verdieping:
Overloop, vaste trap naar de tweede verdieping en een drietal slaapkamers, allen voorzien van een vaste kast. De slaapkamers meten afmetingen van respectievelijk 11,5, 8,5 en 6 m² en zijn tevens voorzien van kunststoffen kozijnen met isolerende beglazing.

Tweede verdieping:
Vierde slaapkamer met dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde. Tevens vinden we op deze verdieping de Cv-ketel en een vaste wastafel met koud- en warm water aansluiting.

Tuin, garage en kapschuur:
De tuin is diep, zonnig gelegen en biedt u volop privacy. In het midden van de tuin een in spouw gebouwde garage van maar liefst 61 m² vloeroppervlak (9,43 lang bij 6,46 breed). Voor de klusser, autoliefhebber, hobbyist of vakman die aan huis wil werken de uitkomst qua ruimte en mogelijkheden! Toegang tot het geheel verkrijgt u via twee elektrisch bedienbare roldeuren. Een houtkachel zorgt voor de nodige warmte en een vliering geeft extra bergruimte. Daarnaast een uitstortgootsteen met koud water aansluiting en elektra en krachtstroom voorziening. Een loopdeur in de achtergevel geeft directe toegang tot de achtergelegen tuin met kapschuur. Leuk detail: het geheel is voorzien van spouw en dakisolatie.

De kapschuur met een oppervlakte van 29 m², is pannen gedekt en op de vloer voorzien van tegels. Een ideale ruimte voor de opslag van bouwmateriaal, haardhout, machines of bijvoorbeeld gereedschap.

Parkeermogelijkheden:
Aan de zijkant van de woning en in de garage zijn meer dan voldoende mogelijkheden om te parkeren.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1936. De perceeloppervlakte bedraagt 689 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 412 m³. Warmwatervoorziening en verwarming geschieden middels een Remeha Avanti Cv-ketel van het bouwjaar 2011 (eigendom) en een elektrische boiler.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“geen”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1936

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

413 m³

Woonoppervlakte

115 m²

Perceeloppervlakte

689 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Satellietschotel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordwest

Tuin oppervlakte

689 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

weinig verkeer

 

veel vogels en eekhoorns

 

veel wandel mogelijkheden en ruiterpaden

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's