Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf: € 250.000,- k.k.

“Goed onderhouden gezinswoning, in jonge en gezellige buurt, met zonnige tuin!”

Nabij het buitengebied van Bodegraven-Noord staat deze keurig onderhouden en goed afgewerkte eengezinswoning. De woning is in begin jaren ’90 gebouwd met een achtertuin op het zuiden/oosten, en dankzij de diepte van zowel de voor- als achtertuin geniet u de gehele dag volop van de zon.

De nog relatief jonge wijk is kindvriendelijk met veel autovrije gebieden en veel ruimte om te spelen. Bovendien zijn de afstanden tot de voorzieningen zoals winkels, scholen, bibliotheek, gemeentehuis, etc. te overzien en met de fiets binnen een paar minuten te bereiken.

In 2012 is de gehele begane grondverdieping (grotendeels) onder handen genomen, strak afgewerkt en voorzien van hedendaagse kleurtinten. Vervolgens is er in 2014 een nieuw zonnescherm aan de achterzijde geplaatst en zijn in 2015 de platte daken vernieuwd. De badkamer werd in 2016 geheel vernieuwd en uitgevoerd met luxe, hedendaagse materialen.

Graag geven we een indruk van hetgeen u bij een rondgang in de woning mag verwachten.

Begane grond:
Entree, hal met plankenvloer, gedeeltelijk betegeld (standaard) toilet met fontein, meterkast (5 groepen en aardlekschakelaar), strak afgewerkte, lichte tuingerichte woonkamer met praktische trapkast, en aan de voorzijde in L-vorm opgestelde keuken, compleet ingericht met oa. vaatwasser, electrische oven, 4-pits fornuis met wokbrander, afzuigkap, koelkast en vriezer.

Tuin:
Vanuit de woonkamer verkrijgt u toegang tot de met moderne tegels bestrate achtertuin, met stenen (fietsen)berging. Tevens is de ruimte nabij de berging overkapt met gebruikmaking van warme materialen, voor een gezellige na-zit cq. ontspanningsruimte.

De voortuin ligt er ook strak bij, aan het autovrije pad, en biedt gelegenheid om de spelende kinderen in de gaten te houden, alsook gezellig te keuvelen cq. tafelen met de buren.

1e Verdieping:
Overloop, 2 slaapkamers aan de achterzijde, waarvan de ruime hoofdslaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand, 3e slaapkamer aan voorzijde, en moderne badkamer met oa. ligbad/douche combinatie, wastafelmeubel, wandcloset, handdoekradiator. De verdieping is voorzien van een in frisse kleuren uitgevoerde laminaatvloer en strakke muren.

2e Verdieping:
Voorzolder met opbergruimte, en opstelplaats voor c.v.-combiketel (merk Nefit-HR, 2007) en opstelplaats voor wasmachine en wasdroger, en ruime 4e (zolder) slaapkamer met dubbel veluxraam.

Bijzonderheden:
- Perceelgrootte 134 m², woonoppervlakte ca. 97 m²;
- Fraaie plankenvloer op begane grond, laminaatvloeren op verdiepingen;
- Moderne badkamer, complete keuken met inbouwapparatuur;
- Diverse luxe afwerking o.a. deels rolluiken, raambekleding, etc.;
- Kindvriendelijke woonomgeving met veel speelmogelijkheden;
- Oplevering in overleg, kan eventueel snel;

U en uw NVM makelaar zijn van harte welkom!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1990

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

329 m³

Woonoppervlakte

97 m²

Perceeloppervlakte

134 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Fijne lichtinval

 

Dichtbij OV

 

Kindvriendelijk, zonnige tuin en voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's