Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Gezinnen, ZZP-ers of liefhebbers van een grote tuin en garage opgelet! Deze goed onderhouden 2/1 Kapwoning met grote tuin en garage met carport kan ideaal zijn voor U! Op slechts 8 minuten rijden vanaf Uden ligt deze keurige woning in buurtschap " 't Oventje" in het gemoedelijke dorp Zeeland. Het perceel is maar liefst 424 m² groot en de goed omsloten achtertuin is vrij gelegen op zonzijde!!

De woning is gebouwd in 1979 en later aan de achterzijde uitgebouwd, gemoderniseerd en verbouwd zodat er een echte woonkeuken is ontstaan. Aan de voorzijde is er een erker aan de woonkamer gebouwd waardoor het huis niet alleen aan de buitenzijde een mooiere uitstraling heeft gekregen maar ook de woonkamer is vergroot. Ook de garage is in spouw gebouwd en ideaal als hobbyruimte. Op de inrit voor de woning kunnen al 2 auto's geparkeerd worden onder de carport.

De inhoud van de woning bedraagt 480 m³ met een woonoppervlakte van 131 m². De garage (= externe bergruimte) heeft een gebruiksoppervlakte van 19 m² en de carport heeft een oppervlakte van 35 m² (=gebouwgebonden buitenruimte). Het perceel is 424 m² groot.

Indeling: Hal met meterkast, nette toiletruimte met fontein en trapopgang naar boven met daaronder een provisiekast. Vervolgens komt u in de woonkeuken (ca. 17 m² groot) welke voorzien is van een keurige hoekinrichting met gaskookplaat, vaatwasser en vernieuwde afzuigkap, combi-magnetron en koelkast. Mocht u de kleur van deze keuken niet mooi vinden dan is het goed te weten dat de deurtjes van hout zijn en geschilderd kunnen worden. De vloer is afgewerkt met een praktische tegelvloer. Deze gezellige woonkeuken heeft uitzicht op de tuinzijde. Middels schuifdeuren tussen woonkeuken en kamer is de woonkamer bereikbaar. Deze woonkamer (ca. 22 m² groot) is keurig modern afgewerkt met eikenhouten vloerdelen, spachtelputz-wanden en gestukadoord plafond. De erker aan de voorzijde is een mooie toevoeging aan deze kamer. Naast de keuken komt u in een praktische bijkeuken, een ideale ruimte voor de schoenen, jassen en tassen welke netjes opgeborgen kunnen worden achter een vaste kastenwand.

1e Verdieping: Via de overloop heeft u toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. Voorheen waren hier 3 slaapkamers maar door een praktische aanpassing is de badkamer verplaatst en vergroot en zijn er 2 mooie slaapkamers met vaste kastruimte ontstaan. Daarnaast is hier een aparte ruimte waar u de wasmachine en droger kunt plaatsen en waar een extra toilet voor boven is gerealiseerd. De geheel betegelde nette badkamer is voorzien van ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en designradiator. Via een vaste trap komt u op de:
2e Verdieping: Hier treft u nog een extra slaapkamer met dakkapel en dakraam en volop bergruimte achter schuifkasten. Op de overloop hangt tevens de combiketel (Nefit Ecomline Hr bj. ca. 1996).

De ca. 26 meter diepe achtertuin is een heerlijke beschutte plek en is goed omsloten. Via de afgesloten poort tussen de garage en het huis is de tuin achterom bereikbaar. Met een ligging op het zuidwesten kunt u volop genieten van de zon. Bovendien ligt deze achtertuin heel vrij waardoor u veel privacy heeft! De in spouw gebouwde garage is toegankelijk via de tuin en is ideaal voor opslag en als hobbyruimte. Achter de garage is nog een houten berging.

Algemeen: De woning is voorzien van dak-, vloer- en muurisolatie conform de normering van het bouwjaar. De houten kozijnen zijn deels voorzien van dubbelglas en deels van rolluiken en zijn in 2016 nog aan de buitenzijde geschilderd. De woning ziet er fris en veel jonger uit dan het bouwjaar omdat de gevel enkele jaren geleden opnieuw is gevoegd.
Kortom een leuke nette gezinswoning met een geweldige tuin, garage en mogelijkheden, zeker een kijkje waard!

Vraagprijs: € 325.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1979

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

480 m³

Woonoppervlakte

131 m²

Perceeloppervlakte

424 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Rolluiken, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Tuin oppervlakte

424 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijk

 

Rustige omgeving

 

Zonnige tuin

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's