Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 259.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Johan Buziaustraat 13 te Hengelo (O)

We horen het zo vaak als de kenners spreken over het aankopen van hun droomwoning: het gaat om locatie, locatie, locatie! DE belangrijkste pijler in de zoektocht naar een nieuwe woning.

Met trots mogen wij u namens de verkoper aanbieden:
Gunstig en op een rustige, kindvriendelijke locatie met voor vrij uitzicht gelegen ruime HELFT VAN DUBBEL met kelder, royale garage, oprit en een fraai aangelegde, veel privacy biedende achtertuin. De woning is functioneel ingedeeld en op een karakteristieke wijze ontworpen door architect Nico Zantinge. De woning heeft de beschikking over maar liefst 4 slaapkamers, een royale L-vormige living, moderne badkamer en keuken en nog vele extra's. Het geheel is gelegen in de directe nabijheid van diverse voorzieningen waaronder crèches, scholen, sportfaciliteiten, winkelcentrum en de autobaan A1.

Laat u verrassen door deze prima onderhouden eengezinswoning op deze bijzondere en gewilde loactie op enkele fietsminuten van het CENTRUM VAN HENGELO.

Indeling
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping, woonkamer, keuken. Via de hal is er tevens toegang tot de garage.

De sfeervolle en lichte woonkamer meet een oppervlakte van circa 28 m², is voorzien van een heldere, warme pvc vloer en is tuingericht. Via een schuifpui is er directe toegang tot de achtertuin.
Leuk details is de aanwezigheid van een stookkanaal... Ideaal om uw houtkachel op aan te sluiten, zodat u de wintermaanden optimaal kunt genieten van de warmte.

De half open keuken is voorzien van een modern en strak keukenblok met aanrechtblad (composiet) waarin een enkele RVS spoelbak. Als inbouwapparatuur heeft u de beschikking over een 4-pits inductie kookplaat, vaatwasmachine, stoomoven, afzuigkap en een koelkast.

Vanuit de keuken is er toegang tot de kelder (afmetingen zijn 2,78 (breed) x 2,43 (diep) x 1,79 (hoog). Een ideale ruimte voor de opslag van uw proviand.

Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers, badkamer en een vaste trap naar de tweede verdieping. De slaapkamers meten respectievelijk 13, 9 en 8,5 m². Twee ervan zijn voorzien van vaste kastruimte, de ander van een balkon.

De gemoderniseerde badkamer van circa 5 m² is geheel betegeld in lichte kleurstelling en beschikt als sanitair over een wastafel met kast ombouw, hangend toilet en een royale douchehoek. Daarnaast een openslaand raam voor natuurlijke ventilatie en extra daglicht.

Tweede verdieping:
Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap en biedt een extra royale (slaap) kamer, voorzien van een dakvenster aan de achterzijde. Daarnaast een royale overloop met opstelplaats voor de Cv-ketel en volop bergruimte.

Tuin, parkeervoorzieningen en garage:
De tuin is gelegen op het oosten en biedt u als bewoner zitgelegenheid, complete rust en privacy. De garage is via de voorzijde van de woning toegankelijk door middel van twee openslaande houten deuren en is voorzien van elektra aansluiting. Naast de mogelijkheid om twee auto's op uw eigen oprit te parkeren, zijn er aan de voorzijde van de woning voldoende openbare parkeermogelijkheden in de daarvoor bestemde parkeerhavens.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1980. De perceeloppervlakte bedraagt 240 m², de inhoud circa 400 m³. De verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Nefit Ecomline HR Classic Cv-ketel van het bouwjaar 1999 (eigendom).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1980

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

400 m³

Woonoppervlakte

106 m²

Perceeloppervlakte

240 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Schuifpui, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

240 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Bijzonder huis

 

Veel privacy

 

Veel winkels in de buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's