Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 335.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

De Landgraafstraat 56 heeft een prachtige en unieke ligging tegenover de Rijkerswoerdse Plassen. Hier kunt u heerlijk zwemmen, fietsen of wandelen. Daarbij is het Jubileumpark binnen 4 minuten lopen te bereiken. De woning is rustig en kindvriendelijk gelegen in een straat met alleen bestemmingsverkeer. De supermarkt, diverse basisscholen en kinderboerderij ‘De Kroon’ zijn in minder dan 3 minuten fietsen te bereiken. U bent in het centrum van Arnhem binnen 12 minuten rijden of 20 minuten fietsen. In 4 minuten lopen bent u bij de bushalte en de woning is gunstig gelegen ten opzichte van de A325.

In de Landgraafstraat 56 geniet u van een royale leefruimte en een heerlijke buitenruimte. De hoekwoning is prachtig afgewerkt en beschikt over 4 slaapkamers en een riante woon- en eetkamer. De grote schuifpui in de woonkamer maakt de ruimte uitermate licht en biedt toegang tot de geweldige tuin met groot gazon en terras. Zowel in de tuin als op het ruime dakterras kunt u heerlijk genieten van de zon. Ook heb je vanuit het dakterras mooi uitzicht over de Rijkerswoerdse Plassen en het recreatiepark Lingezegen, dat zich uitstrekt tot Nijmegen. In de garage en op de oprit kunt u bovendien wel 2 auto’s kwijt!

Indeling van de woning

Begane grond: U betreedt de woning via de hal. Deze biedt toegang tot de woon- en eetkamer en het geheel betegelde toilet. De gehele begane grond is voorzien van een comfortabele vloerverwarming. De woonkamer heeft een grote schuifpui en staat in open verbinding met de keuken. De open keuken beschikt over een granieten werkblad, 5 pits keramische kookplaat, een afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en een magnetron. Op de begane grond bevindt zich ook de garage.
De garage heeft een loop en kanteldeur en is v.v. elektra.

1e verdieping: Op de 1e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, de badkamer, het dakterras en de overloop. De geheel betegelde moderne badkamer is voorzien van een inloop (regen)douche, een toilet en een dubbele wastafel. Via de master bedroom is het dakterras te bereiken. Deze is ruim opgezet en is gelegen op het zuid- oosten. De 2 slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren.

2e verdieping: Op de 2e verdieping vindt u de overloop en 2 slaapkamers. Op de overloop zijn aansluitingen aanwezig voor uw wasmachine- en droger. Beide slaapkamers beschikken over een dakkapel. In één slaapkamer is een berging aanwezig.

Buiten: Aan de voorzijde van de woning lig de groene voortuin en de oprit. De achtertuin is gelegen op het zuid-oosten. De prachtig verzorgde tuin beschikt over een ruim terras, een leuk vijvertje en keurige beplanting.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1986
- Woonoppervlakte 141 m2
- Energielabel B
- Royale hoekwoning met vrij uitzicht op de Rijkerswoerdse Plassen
- Gelegen in een rustige en kindvriendelijke straat
- 4 slaapkamers
- Zonnige voor- en achtertuin en riant dakterras
- Parkeren op de eigen oprit en in de garage
- Aanbouw woonkamer (2001), keuken (2006), badkamer (2010), zolder met dakkapel (2004) en toilet (2017)

Wilt u meer informatie over deze woning, een verkoopbrochure downloaden of een bezichtigingsafspraak maken? Maak dit dan kenbaar middels de button rechtsboven in dit scherm. Daar vindt u ook onze adresgegevens.
U bent van harte welkom om bij ons kantoor binnen te lopen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1986

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

526 m³

Woonoppervlakte

141 m²

Perceeloppervlakte

223 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

100 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's