Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 349.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

KEURIG ONDERHOUDEN UITGEBOUWDE 2/1 KAPWONING MET INPANDIGE GARAGE EN EEN RUIME, MOOI AANGELEGDE ZONNIGE ACHTERTUIN GELEGEN IN JONGE EN GEWILDE WOONWIJK 'T VEN. De woning is rustig gelegen en beschikt aan de voorzijde over een groenvoorziening met speelweide. Daarnaast bevinden er zich vele voorzieningen op loopafstand en is de oprit naar de A50 in de directe nabijheid gelegen.

De woning is gebouwd in 1997, heeft een gebruiksoppervlakte wonen van 150 m² en de inpandige garage is 16 m² groot. De inhoud de woning bedraagt 560 m³ en het perceel is 308 m² groot. De woning is grotendeels modern afgewerkt, keurig onderhouden en recent nog compleet geschilderd aan de buitenzijde. Tevens is de woning volledig geïsoleerd en voorzien van 13 zonnepanelen waardoor de huidige eigenaren geheel voorzien zijn met eigen stroom.

Indeling begane grond: hal met eiken houten vloer en spachtelputz wanden, voorzien van geheel betegelde toiletruimte met toilet en fontein, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. In 2004 is de achterzijde van de woning voorzien van een uitbouw waardoor er beneden een leefruimte is gecreëerd van maar liefst 58 m²! De woonkamer van circa 30 m² is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een erker met grote raampartijen waardoor er veel lichtinval is. De woonkamer is afgewerkt met een mooie eiken houten vloer, spachtelputz wandafwerking en spuitwerk plafond. Het keukengedeelte is gelegen aan de achterzijde en is circa 28 m² groot. De nette witte hoek opgestelde keuken is voorzien van een natuurstenen werkblad, keramische kookplaat, RVS afzuigschouw, koelkast, combi oven/magnetron (2011) en vaatwasser (2013). Vanuit de keuken is er middels een schuifpui toegang tot de tuin en middels loopdeur toegang tot de bijkeuken. De bijkeuken met tegelvloer is voorzien van witgoedaansluitingen en biedt plek voor een extra koelkast en/of vriezer. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de inpandige garage en de achtertuin. De garage van circa 16 m² is voorzien van de meterkast en beschikt over een loop- en kanteldeur welke toegang geeft tot de oprit gelegen aan de voorzijde van de woning die ruim genoeg is voor het plaatsen van 2 auto's op eigen terrein!

Eerste verdieping:
overloop met moderne laminaatvloer en spachtelputz wandafwerking geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en trapopgang naar de tweede verdieping. De slaapkamers zijn circa 13,5 m², 9 m² en 8 m² groot en voorzien van laminaatvloeren, strak gestukadoorde wanden, spuitwerk plafonds en rolluiken (deels elektrisch). De geheel betegelde badkamer is compleet uitgevoerd met ligbad, douchecabine met thermostaatkraan, wastafelmeubel en toilet. Tevens beschikt de badkamer over zowel mechanische als natuurlijke ventilatie middels een raam.

Tweede verdieping:
open zolderruimte van maar liefst 34 m² groot. Gezien de grootte van deze ruimte zouden hier prima 2 slaapkamers gecreëerd kunnen worden. De zolderverdieping met moderne laminaatvloer en 2 dakramen beschikt over de opstelling van de CV-ketel (type: Daalderop HR, bouwjaar: 2011) en mechanische ventilatie unit. Tevens zijn er onder de schuine dakdelen schuifkasten gemaakt zodat er ook nog voldoende bergruimte aanwezig is.

Tuin:
De mooi aangelegde achtertuin van circa 16,5 meter diep is gelegen op het zuidoosten en beschikt over veel privacy. Gezien de ligging kan er volop genoten worden van de zon, het aan huis gelegen terras is voorzien van een tweetal elektrische zonneluifels. Verder is de achtertuin mooi aangelegd met diverse beplantingen, boompjes, verlichting en sproei installatie. Zowel aan de voor- als achterzijde van de woning zijn buitenkranen aanwezig.

Kortom een instapklare en keurig onderhouden ruime 2/1 kapwoning met mooie zonnige tuin gelegen in een gewilde jonge woonwijk, een ideale gezinswoning!

Vraagprijs: €349.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“In 2004 is er een aanbouw van de kamer gerealiseerd, waardoor de kamer met veel lichtinval en schuifpui echt bij de tuin betrokken wordt en er meer leefruimte gecreëerd is. De grote royale zolder is 2 jaar geleden geheel opgeknapt en zo ruim dat er met gemak relatief eenvoudig twee ruime slaapkamers gerealiseerd kunnen worden Om het jaar wordt er in september in de buurt een buurt BBQ georganiseerd”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1997

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

560 m³

Woonoppervlakte

150 m²

Perceeloppervlakte

308 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Rolluiken, Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

308 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Grote, zonnige achtertuin in woonwijk gelegen, grote ruime woonkamer met veel lichtinval en schuifpui, goed onderhouden, gelegen in kindvriendelijke wijk dichtbij basisschool, gelegen dichtbij uitvalwegen zoals A50

 

gelegen in kindvriendelijke wijk veel speeltuintjes, groene omgeving/natuur in nabije omgeving, winkels/supermarkt in nabije omgeving

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's