Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 350.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op de tweede verdieping van het luxueuze appartementencomplex Finisterre bevindt zich dit ruime driekamerappartement met een riante buitenruimte. Het complex met lift en parkeerkelder (eigen parkeerplaats inbegrepen) staat in de jonge woonwijk Weidevenne. Het terras op het zuidwesten biedt een mooi en vrij uitzicht over een groot deel van de wijk. Het appartement is ca. 107 m2 groot en heeft een aantrekkelijke indeling.

Indeling:

Entree, hal, toegang tot twee mooie slaapkamers, separaat toilet, ruime badkamer met douche, handdoeken radiator en wastafel met meubel, inpandige berging met aansluiting voor wasmachine en droger en de bijzonder ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een hoekopstelling met diverse apparatuur. Vanuit de woonkamer, via de enorme schuifpui is het riante terras over de hele breedte van het appartement te bereiken.

Ligging:
Het complex is goed bereikbaar vanaf de A7 en via de Jaagweg (N235). Het treinstation en het winkelcentrum bevinden zich op loopafstand. De ligging is vrij en toch in een prettige woonwijk.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Actieve en georganiseerde VvE
- Servicekosten € 146,67 per maand (incl. parkeerplaats)
- Eigen parkeerplaats
- Lift
- Vrij uitzicht
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1991-2000

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

298 m³

Woonoppervlakte

107 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's