Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 295.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een zeer centrale locatie in Utrecht Leidsche Rijn (’t Zand) bieden wij je deze “instapklare” keurig onderhouden tussenwoning aan.

De woning beschikt o.a. over een luxe keuken met Siemens inbouwapparatuur, 3 slaapkamers, fraaie badkamer, achtertuin (Z/O) met tuinschuur en achterom.

Zowel winkelcentrum Terwijde als het nieuwe Leidsche Rijn Centrum zijn op korte afstand gelegen. Ook treinstation, bushaltes, sportvoorzieningen, scholen en kinderdagverblijven zijn in de directe omgeving te vinden. Daarnaast zijn uitvalswegen A2 en A12 goed en snel bereikbaar. Ook het Maximapark tref je op loopafstand, achter het huis is een speelvoorziening gelegen.

Indeling begane grond:
Vanuit de hal met meterkast en toiletruimte en trapopgang bereik je de ruime living. Aan de voorzijde de lichte keuken uitgerust met diverse Siemens inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koffie machine, keramische kookplaat, combi oven-magnetron, koelkast en vriezer, afzuigkap. De woonkamer is voorzien van een keurige houten vloer en een tuindeur naar de achtertuin op het zuidoosten. Tevens is er een praktische trapkast en airco aanwezig.

De achtertuin ligt op het zuidoosten en is voorzien van een buitenkraan en elektra, elektrisch zonnescherm, een tuinschuur en achterom.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping beschikt het huis over drie goede slaapkamers (waarvan twee met inbouwkast), een nette badkamer en een separate wasruimte/berging. De badkamer heeft een neutrale kleurstelling met een donker vloertegel en lichte wandtegel. Deze keurige badkamer is voorzien van een tweede toilet, designradiator, inloopdouche en wastafelmeubel. Op de eerste verdieping ligt een keurige laminaatvloer.

Bijzonderheden en kenmerken:
- Bouwjaar 2012;
- Woonoppervlakte 100 m2;
- Inhoud 362 m3;
- Perceel 107 m2 eigen grond;
- Keurig onderhouden;
- Ruime living;
- 3 slaapkamers;
- Luxe keuken;
- Instap klaar;
- Nabij alle dagelijkse voorzieningen;
- Warm water en verwarming middels stadsverwarming;
- Oplevering in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het is leuk wonen in de straat leeftijd leg tussen de 35 en 45 jaar leuken buren .de pluspunten op rij Treinstation Dicht bij de rijksweg 2 grote winkelcentrum Maximapark Speel voorzien voor de kinderen Wij”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2012

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

362 m³

Woonoppervlakte

100 m²

Perceeloppervlakte

107 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

35 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rust

 

Centraal gelegen

 

Goede buren

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's