Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 339.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

GROTE EN GOED ONDERHOUDEN 2/1 KAPWONING MET GARAGE, CARPORT EN ZONNIGE TUIN MET TUINHUIS EN VERANDA GELEGEN IN DE WIJK "STEENAKKER" OP KORTE AFSTAND VAN DORPSKERN MET WINKELS EN BASISSCHOOL.

Deze woning is gebouwd in 2004, in 2017 is de carport nog bijgebouwd. Gebruiksoppervlakte wonen is 141 m² en daarnaast is er overige inpandige ruimte (de garage) van 18 m². De totale inhoud van de woning is ca. 575 m³ en het perceel is 277 m² groot. Vanuit de bouwperiode is de woning voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie. De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout met dubbele beglazing. Op de begane grond zijn de binnendeuren en kozijnen ook vervangen door hardhouten kozijnen en stompe paneeldeuren. Aan de voorzijde van de woning is een mooie erker aangebouwd, groter dan de meeste woningen in de straat hebben. Achter het huis is later een aluminium veranda aangebouwd.

Indeling:
Hal met meterkast, geheel betegelde toiletruimte voorzien van wandcloset en hoekfontein. Woonkamer met erker aan de voorzijde en tuindeuren aan de achterzijde. Op de vloer ligt een pvc vloer en de wanden zijn voorzien van spachtelputz. De halfopen keuken is voorzien van keurige inrichting met 5 pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, combi oven/magnetron en afgewerkt met een mooi granieten aanrechtblad. Bij de keuken is een praktische geheel betegelde bijkeuken/berging met voorraadkast en aansluitingen voor het witgoed. Ook de garage is vanuit de keuken toegankelijk. In de garage ligt een tegelvloer, zijn een keukenblokje en verwarming aanwezig evenals water en elektra. Aan de voorzijde heeft de garage openslaande deuren en aan de achterzijde is direct toegang tot de tuin.

Op de 1e verdieping is een overloop met airco welke toegang geeft tot 3 slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers hebben laminaatvloeren, spachtelputz wandafwerkingen en beschikken over rolluiken alsmede horren. De badkamer is compleet uitgevoerd met een wandcloset, designradiator, dubbele wastafel, ligbad en douchehoek. Op de badkamer zijn twee ramen die zorgen voor natuurlijk licht op de badkamer. Met een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Hier is een grote zolderruimte, welke prima geschikt is voor een 4e slaapkamer. Verder zijn er vele schuifkasten onder de schuine kant en hangt de Awb combiketel uit 2004 op zolder.

De tuin is keurig aangelegd en netjes omheind. In de tuin ligt een terras met gazon. Achterin staat een houten tuinhuis met overkapping. De tuin is gelegen op het zuidwesten en dus kunt u de hele dag van de zon genieten. Aan het huis is een veranda gebouwd, waardoor ook hier een heerlijk overdekt terras is gecreëerd.

KORTOM EEN INTERESSANTE WONING MET VEEL RUIMTE EN GELEGEN IN EEN PRIMA WOONOMGEVING.

Vraagprijs € 339.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde 2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2004

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

575 m³

Woonoppervlakte

141 m²

Perceeloppervlakte

277 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

277 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's