Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 169.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ideaal geschikt voor starters!

Een goed verzorgde en licht 2-kamer appartement (48m²) met balkon op het zuidwesten gelegen op de elfde en tevens bovenste etage van een zeer goed onderhouden appartementencomplex met lift in Amsterdam Noord.
Verschillende voorzieningen zoals scholen, opstapplaatsen voor het openbaar vervoer en het winkelcentrum "Boven 't IJ" zijn gelegen op nog geen 5 minuten loopafstand.
De ringweg A-10 is binnen 2 minuten bereikbaar en de Noord-Zuidlijn ligt op loopafstand.

De indeling:
Via de lift bereik je de woning welke op de elfde etage is gelegen. Bij binnenkomst kom je via het tochtportaal met bergkast en meterkast in de hal. Vanuit de hal kom je in de ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van divers inbouwapparatuur waaronder een koel/vriescombinatie, een vaatwasser, een keramische kookplaat met afzuigkap en een oven. Een bar maakt de keuken af en zorgt voor de afscheiding tussen de woonkamer en de keuken. Onder de bar tref je aan de keukenzijde de wasmachineaansluiting.

De ruime en lichte woonkamer biedt toegang tot het balkon over de gehele breedte van het appartement. De badkamer is voorzien van een wastafel, een douche en het toilet. Aan de voorzijde van het appartement treft je de slaapkamer. Het gehele appartement is voorzien van nette wanden en een keurige laminaat vloer. Op de begane grond is er nog een individuele berging.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1968
- Woonoppervlakte ca. 48 m²
- Servicekosten € 171,10 per maand (inclusief voorschot stookkosten)
- De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31-12-2049
- Heerlijk balkon op het zuidwesten
- Berging in de onderbouw
- Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur aanwezig, echter wel betaald parkeren.
Een bewonersvergunning is zonder wachttijd te verkrijgen
- Oplevering kan snel!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Toen ik hier 12 jaar geleden kwam wonen, was de omgeving nog wat gezapig. In de tussenliggende tijd heeft het stadsdeel Noord een ware metamorfose ondergaan. Goede supermarkten vind je om de hoek, diverse winkelcentra in de nabije omgeving, verscheidene sportaccomodaties om je conditie op peil te houden, het openbaar vervoer brengt je tegenwoordig in 5 minuten naar het bruisende centrum van Amsterdam. Met de fiets ben je echter ook zo in het landelijke groen. Snelle toegang tot verschillende uitvalswegen naar omringende steden maken het gemakkelijk om je buiten te stad te begeven. Amsterdam Noord heeft echter tegenwoordig meer dan genoeg te bieden op culinair gebied en qua evenementen. Met de komst van de ADAM toren en de Noord Zuidlijn natuurlijk als neusje van de zalm. Kortom; een zeer plezierige en mooie plek om je als starter te vestigen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1974

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

129 m³

Woonoppervlakte

48 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Energiezuinig

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Vrij uitzicht

 

Diversiteit aan bewoners

 

Diverse winkelcentra voor je boodschappen en huishoudelijke benodigdheden

 

Levendig maar toch ook rustgevend vanwege de groene omgeving

 

Snelweg ook om de hoek, diverse uitvalswegen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's