Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 235.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zonder aanpassingen te betrekken! Uitstekend verzorgd, modern en licht 3-kamerappartement op de bovenste etage met een fraai balkon van 8m² (west), privé berging en parkeerplaats in de afgesloten garage.

Opvallend mooi aan dit appartement is de lichte woonkamer over de gehele breedte van het appartement met hoge raampartijen met toegang tot het ruime terras, wat gesitueerd is op het westen. Door de ligging op de 3e etage kijkt u vanaf het terras over de bebouwing van Wormer en kunt u bij mooi weer genieten van de zonsondergang.

Het appartement is afgewerkt in een lichte kleurstelling. De moderne laminaatvloer bevindt zich in het gehele appartement (hal, 2 slaapkamers, woonkamer en keuken). De geheel betegelde badkamer is in 2017 voorzien van een bad met een luxe stortdouche. In de royale bergruimte bevinden zich de aansluiting voor de wasmachine en de opstelling van de c.v.-ketel.

Wormer behoort samen met onder meer Jisp, Neck en Oostknollendam tot de gemeente Wormerland en is een van de oudste plaatsen in de Zaanstreek. De laatste jaren wordt het dorp flink vernieuwd en uitgebreid met diverse grote en kleinere nieuwbouwprojecten. Uitvalswegen in de richting van Alkmaar en Purmerend (N246 en/of A7) of Zaandam en Amsterdam (A8) zijn makkelijk bereikbaar. Het dichtstbijzijnde NS-station is op circa tien fietsminuten afstand te vinden in Wormerveer. In de directe omgeving kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen in het beschermde natuurgebied; het Wormer- en Jisperveld rond de wateren de Poel en het Zwet.

Voorzieningen
Alle denkbare voorzieningen zijn in het dorp zelf te vinden, in Wormer is overal aan gedacht. Het compleet gerenoveerde winkelcentrum is nabij gelegen, hier wordt ook een wekelijkse markt gehouden. De meeste dorpsbewoners houden van sportief recreëren, de omgeving leent zich uitstekend om in allerlei vormen in en rond het water te sporten of gewoonweg te genieten van de vrije natuur.

Begane grond: afgesloten entree met intercominstallatie, trappenhuis en liftinstallatie.

Derde etage: entree/hal met meterkast, 2 slaapkamers, badkamer, separaat volledig betegeld toilet met fontein, lichte woonkamer met grote raampartijen, toegang tot het terras en moderne open keuken in lichte kleurstelling v.v. gaskookplaat, afzuigkap, oven en een vaatwasser, bergruimte met aansluiting wasmachine en opstelling c.v.-ketel.

In de kelder bevinden zich de separate berging, parkeerplaats en de gezamenlijke fietsenstalling.

Bijzonderheden:
* Aanvaarding kan per direct;
* Bouwjaar 2010;
* Warmwater middels centrale voorziening;
* Gesloten entree met 2 liften en trappenhuis;
* Intercominstallatie;
* Afgesloten en beveiligde parkeerkelder met elektrische garagedeur en afgesloten (gezamenlijke) fietsenstalling;
* Servicekosten € 135,28 per maand (inclusief parkeerplaats);
* Voorschot water en stookkosten € 60,-- per maand.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2010

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

200 m³

Woonoppervlakte

65 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Tv kabel, Lift

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Schuur / berging

Box

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Veilgheid

 

Fijne stad Wormer

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's