Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 299.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wanneer je 's ochtends de gordijnen opent, zul je iedere keer weer genieten van dit prachtige vrije uitzicht over de Hollandse weilanden!

Aan de rand, in een autoluwe straat van de dorpskern van Benschop is deze twee-onder-een kapwoning met garage gelegen.
Het vrije uitzicht zal je elke dag versteld doen staan. Wel willen wij jou alvast verklappen, dat er vanuit het bestemmingsplan geen bestemming is voor bebouwing. Je kunt dus altijd genieten van dit fraaie uitzicht, fantastisch toch?
De woning beschikt over een 4-tal slaapkamers, een garage en een tuin op het oosten, waar je in deze zomerse temperaturen heerlijk kunt ontbijten!

Verder beschikt Benschop over alle gemakken! Zo zijn er sportverenigingen, een park met een vismeertje, diverse winkels en is er een goede busverbinding naar IJsselstein/Utrecht en Schoonhoven/Rotterdam.

Graag vertellen wij je graag kort iets over de woning...

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal, meterkast, toilet, toegang tot de woonkamer met half open keuken en de berging met toegang tot de achtertuin.
Het leefgedeelte van deze verdieping is aan de voorzijde van de woning gelegen en aan de voorzijde heb je prachtig vrij uitzicht!
Via de achterdeur en de bijkeuken is de achtertuin op het oosten gelegen bereikbaar. De garage is op de achterzijde van het perceel gelegen.

Eerste verdieping:
Overloop, 3-tal ruime slaapkamers van 7, 10 en 13 m2 en een badkamer met doucheruimte, ligbad, wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping:
Voorzolder, opstelplaats voor de cv-ketel, ruime zolderkamer van 9 m2. Op deze verdieping is genoeg bergruimte aanwezig.

Bijzonderheden:
- Energielabel betreft een definitief energielabel C;
- Vrij uitzicht over de weilanden;
- Een eigen garage;
- Alle voorzieningen in de nabije omgeving aanwezig!

Kortom; Houd je van rustige ideale woonplek voor het hele gezin, dan moet je deze woning zeker gezien hebben!

Oplevering in overleg;

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1985

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

348 m³

Woonoppervlakte

106 m²

Perceeloppervlakte

182 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Oost

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's