Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In de populaire woonwijk De Tabaksteeg staat dit royale appartement. Heerlijk wonen in een sprankelende wijk met alle faciliteiten zoals supermarkt, drogist, bloemist en kapper op loopafstand.

Appartementen in Leusden worden weinig aangeboden, daarom is dit een uitgelezen kans om eigenaar te worden van een zeer netjes onderhouden woning. Omdat deze woning in 2012 is gebouwd profiteert u van de nieuwste eisen van het bouwbesluit. Dat betekent plafonds van 2,60 hoog, deuren van 2.30 meter hoog en 1.00 m breed. Dit zorgt voor een ruimtelijk effect en een heerlijk woonklimaat.

Bij het binnenkomen van dit appartement valt direct de nette afwerking en royale hal op. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming waarop een mooie lichte laminaatvloer ligt. Bij binnenkomst ligt aan de linker zijde de royale slaapkamer. Deze slaapkamer is groot genoeg voor een ruim tweepersoonsbed en een grote kledingkast. Middels openslaande deuren is er voldoende daglicht.
De woonkamer ligt aan de voorzijde van het appartementencomplex met zicht op Mutifunctioneel Centrum Antares. Door deze ligging is er sprake van veel privacy. De woonkamer is ook voorzien van maar liefst twee dubbele opslaande deuren in de vorm van een "Frans balkon". Dit geeft een speels karakter aan de woonkamer. De grote woonkamer heeft een lichte open keuken met voldoende bergruimte. Kortom een heerlijke sfeervolle ruimte waar het prettig verblijven is.

De badkamer heeft ruime afmetingen en ziet er verzorgd uit. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. De wanden hebben licht tegelwerk en de vloer is voorzien van donkergrijze tegels. In de badkamer is geen toilet aanwezig omdat er een apart toilet aanwezig is. Ook is het niet nodig om de wasmachine en droger in de badkamer te plaatsen omdat er een aparte ruimte is waar deze apparatuur geplaatst kan worden.

Vanuit de hal is er toegang tot het toilet. Het toilet is uitgevoerd in dezelfde kleurstelling als de badkamer. Lichte wandtegels en donkergrijze vloertegels.

De bergruimte met wasmachine/ droger opstelling is ook via de hal bereikbaar. In deze ruimte hangt de CV ketel. Er is nog voldoende bergruimte aanwezig.

Met de openslaande deuren creëert u een soort loggia en daarnaast kunt u ook nog heerlijk genieten van het riante gezamenlijke dakterras.


Aanbevelingen Succes Makelaars:

- rustig gelegen en netjes afgewerkt appartement
- royale woonkamer en slaapkamer
- financieel gezonde vereniging van eigenaren
- geheel voorzien van spachtelputz
- gezamenlijk dakterras

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Een ruim en mooi appartement in een zeer net complex met een goed georganiseerde vve. Een zeer nette buurt met alles op loopafstand,drogist dirk snackbar kapsalon dokter school bus enz. Gelegen op 10 min. van centrum amersfoort en enkele min. Van snelweg a28. Gezellig buurt van jong tot oud.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2012

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

234 m³

Woonoppervlakte

74 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Vriendelijke buurt

 

Alles bij de hand

 

Lekker gezellig wonen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's