Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Schoterveld 34, Nieuwveen

Ruime en gunstig gelegen hoekwoning met ruime achtertuin en riante berging op een perceel van 198 m2.

- De woning heeft een gunstige ligging ten opzichte van diverse voorzieningen en uitvalswegen
naar de grote steden
- Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk
- Woonoppervlakte van ca. 101 m2
- Semi open keuken voorzien van inbouwapparatuur
- 4 ruime slaapkamers
- Zolderverdieping met dubbele dakkapel (kunststof)
- Riante berging van maar liefst ca. 22 m2
- Buitenschilderwerk is in 2018 uitgevoerd

Deze ruime hoekwoning ligt in het gemoedelijke dorp Nieuwveen. Nieuwveen ligt zeer centraal in het groene hart van de Randstad. Dit dorp staat bekend om de ligging in weids polderlandschap en de goede positie ten opzichte van de grotere (drukkere) plaatsen als Aalsmeer, Mijdrecht en Alphen aan den Rijn. Dichtbij vindt u het heerlijke recreatiegebied de Nieuwkoopse Plassen, maar ook Schiphol is goed bereikbaar. Hieronder treft u alvast een korte omschrijving van de indeling van de woning.

Indeling
Begane grond:
Entree, hal, toiletruimte met hangend toilet en fonteintje en trapopgang met onder de trap een vaste kast met daarin de meter. De ruime doorzonwoonkamer heeft een prettige lichtinval en heeft een oppervlakte van ca. 25 m2. Aan de achterzijde van de woning treft u de half open keuken. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een koel/vries combinatie.

Vanuit zowel de keuken als de woonkamer betreedt u de veranda, waar u (ongeacht het weer) heerlijk kunt zitten. De ruime achtertuin is gelegen op het zuidwesten, waardoor u hier altijd een plekje in de zon kunt vinden. Achterin de tuin is een houten berging geplaatst van ca. 7 m2. Naast de woning treft u nog een berging en wel een riante stenen berging. Deze berging is ca. 22 m2 en dus uitermate geschikt voor eventuele hobby’s of een werkruimte aan huis. Het is tevens mogelijk om de woning uit te bouwen en (een deel van) de schuur bij de woning te betrekken.

1e verdieping:
De lichte overloop met zijraam biedt u toegang tot 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De 3 slaapkamers zijn respectievelijk ca. 14, 11 en 5 m2. De badkamer is licht betegeld en voorzien van een douche, toilet en wastafel.

2e verdieping:
Via een vaste trap betreedt u de tweede verdieping. Op deze verdieping is een dakopbouw/twee dakkapellen geplaatst, waardoor er een grote ruimte is gecreëerd. Deze ruimte is goed te gebruiken als slaapkamer met nog voldoende opbergmogelijkheden.

Is uw interesse gewekt? Maak dan geheel vrijblijvend een bezichtigingsafspraak.

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1960

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

332 m³

Woonoppervlakte

101 m²

Perceeloppervlakte

198 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Grote voor en achtertuin, makkelijk toegankelijk, fijne en rustige buurt. Een hoop ruimte!!!

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's