Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ruime tussenwoning met speelse indeling op de begane grond, 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers, voorzien van een carport, berging en achtertuin (ca. 100 m²) op het zonnige westen. De woning is gelegen op een perceel van 271 m² tegenover een speelveldje en nabij winkelcentrum Woensel XL, scholen en uitvalswegen. Omstreeks 2014 is het complete pannendak vervangen. Kortom, ideale gezinswoning!

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree/hal met tegelvloer. Toilet met tegelvloer en gedeeltelijk betegelde wanden, toilet en fonteintje. Meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars) met glasvezelaansluiting. Half open keuken aan de voorzijde met tegelvloer en gedeeltelijk betegeld wanden. Inrichting in L-vorm voorzien van inbouwapparatuur; vaatwasser, twee spoelbakken, close-in boiler (Daalderop), 4 pits gaskookplaat en afzuigkap, combi-oven, koelkast, vaatwasser en veel opbergruimte. Speels ingedeelde woonkamer met tegelvloer en behang wanden, open haard, raampartijen aan achterzijde die zorgen voor veel licht, twee Velux dakramen, toegangsdeur naar tuin en gedeeltelijk rolluiken aan achterzijde.

1e VERDIEPING:
Overloop met laminaatvloer. Badkamer (tevens bereikbaar via slaapkamer 1) met tegelvloer, houten schroten wanden, ligbad en wastafel. Separaat toilet met tegelvloer, houten schroten wanden en toilet. Slaapkamer 1 met laminaatvloer, behang wanden en inbouwkast. Slaapkamer 2 met laminaatvloer, behang wanden, bergruimte onder dakschuinte en voorzien van een rolluik.

2e VERDIEPING:
Overloop met klein balkon. Bergruimte met opstelling cv-combiketel (Vaillant, bouwjaar circa 2010). Tweede badkamer met tegelvloer en gedeeltelijk betegelde wanden, douche, wastafel en wasmachine-aansluiting. Slaapkamer 3 met schuin plafond, geen vloerafwerking, behang wanden en bergruimte boven overloop. Slaapkamer 4 met schuin plafond, geen vloerafwerking en behang wanden.

TUIN & BERGING:
Voortuin met eigen oprit en carport. Voortuin met beplanting. Vrijstaande stenen berging aan voorzijde voorzien van elektra. Achtertuin van ruim 100 m² gelegen op het zonnige westen. Overkapping aan achterzijde woning. De tuin is ingericht met een terras, gazon, vijver, borders met beplating, buitenkraantje en achterom.

ALGEMEEN:
- Ruime tussenwoning met speelse indeling op de begane grond, 4 slaapkamers, 2 badkamers, voorzien van een carport, berging en achtertuin (ca. 100 m²) op het westen.
- Gelegen nabij winkelcentrum Woensel, scholen en uitvalswegen.
- Tegenover een speelveldje.
- Veel lichtinval in de woonkamer door de raampartijen aan de achterzijde.
- Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.
- Omstreeks 2014 is het complete pannendak vervangen, het platdak van de berging en carport is in het verleden ook vervangen.
- Woonoppervlakte: 136 m².
- Inhoud: 535 m².
- Perceeloppervlakte 271 m².
- Bouwjaar 1978.
- Aanvaarding op korte termijn is mogelijk.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Dit huis is gekocht door mijn ouders. Toen was ik circa 8 jaar. Ik heb hier vervolgens met veel plezier gewoond tot mijn 18e jaar waarna ik op kamers ging voor mijn studie. Vorig jaar is mijn vader overleden en mijn moeder verblijft in een zorginstelling. Het huis is daarom ontruimd. Mijn vader zorgde goed voor het huis, met name aan de buitenkant is dit te zien, zo liet hij op tijd het dak van de carport en schuur vervangen. Later ook het dak bovenop het huis. Tevens heeft hij de houten boards vervangen door Trespa platen. Zijn hobby was tuinieren. Na zijn overlijden werd de tuin tot op heden netjes bijgehouden door een tuinman. Hele fijne buren, overburen en buurt. Met de buren op nr 33 heb ik nog contact, ze hadden goed contact met mijn vader. Na zijn overlijden hebben zij mij ten alle tijden veel geholpen met diverse zaken waar ik erg dankbaar voor ben (o.a. omdat ik in Roosendaal woon en dat is niet op een steenworp afstand). We nemen met pijn in ons hart afscheid van dit huis. Veel zaken zijn op loopafstand, een goede basisschool in de buurt en het centrum op fietsafstand. De woning is gelegen aan een rustige straat in de Generalenbuurt (Woensel), op loopafstand van Winkelcentrum Woensel, Catharina ziekenhuis en basisscholen. Rondom de woning zijn diverse groenvoorzieningen aanwezig en vanaf busstation Woensel is er een directe busverbinding met het centrum van Eindhoven. Binnen 10 auto-rijminuten zit u op de A2 of de A50.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1978

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

535 m³

Woonoppervlakte

136 m²

Perceeloppervlakte

271 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

136 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dichtbij winkelcentrum

 

Leuk speel pleintje nabij het huis

 

Vlakbij diverse scholen zoals Basischool, HBO en Universiteit

 

Goed bereikbaar met openbaar vervoer

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's