Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 289.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In populaire woonwijk nabij het centrum gelegen uitgebouwde en grotendeels gerenoveerde 2/1 Kapwoning met vrijstaande garage en leuke tuin! De woning is vanaf 2010 grotendeels gemoderniseerd met o.a. nieuwe keuken, toilet, badkamer, combiketel, tegelvloer met vloerverwarming, elektrische installatie etc. De woning is keurig onderhouden en de buitengevel is opnieuw gevoegd. Aan de keukenzijde is de woning uitgebouwd met een tuinkamer en op de 2e verdieping is een dakkapel zodat hier een extra slaapkamer is ontstaan. Een bijzonder speelse woning op een mooie locatie!

Bouwjaar ca. 1965. Uitbreiding woning 1997. Grote renovatie en modernisering vanaf 2010. De inhoud van de woning bedraagt 445 m³ met een woonoppervlakte van 124 m². De garage heeft een oppervlakte van 21 m². Het perceel is 245 m² groot.

Indeling: Hal met garderobe en meterkast (elektrische installatie vernieuwd, tevens gasleiding en riolering vernieuwd), luxe toiletruimte met wandcloset, trapopgang naar boven. Vervolgens kunt u naar de woonkamer of naar de woonkeuken met aangebouwde tuinkamer. Tussen deze twee kamers is nog een ruimte waar bv. een leuke werkplek of speelkamer gecreëerd kan worden. De woonkamer ligt aan de voorzijde van het huis en is afgewerkt met houten vloerdelen en een balkenplafond. De woonkeuken ligt aan de tuinzijde en is door de speelse uitbouw een heerlijke plek om te vertoeven met rondom uitzicht in uw eigen tuin. Met openslaande tuindeuren is er toegang tot de tuin. Deze ruimte is afgewerkt met een geïsoleerde vloer voorzien van vloerverwarming en antraciet tegels. De luxe complete keuken is uitgerust met een 5-pits-gaskookplaat en oven, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en granieten aanrechtblad.

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk ca. 13 - 11.8 en 5.5 m² groot. Op de kleinste kamer treft u de wasmachine-aansluiting doch er is ook een aansluiting op de 2e verdieping. De moderne badkamer is geheel betegeld in een neutrale kleurstelling en voorzien van inloopdouche, wandcloset, wastafelmeubel en designradiator. Via een vaste trap komt u op de:
2e Verdieping: Op de Overloop hangt de combiketel (Nefit bj. 2014) en is volop bergruimte. Ook is er een mooie 4e slaapkamer voorzien van dakkapel met isolerende beglazing en een rolluik. Naast deze slaapkamer is nog een bergruimte bereikbaar.

De tuin is leuk en onderhoudsvriendelijk aangelegd, lekker zonnig en biedt veel privacy! Rondom staat een houten schutting en er is een poort om de tuin achterom te bereiken. De garage staat achter in de tuin en voor de garage is nog een oprit. Deze garage is toegankelijk met een elektrisch bedienbare garagedeur en is voorzien van elektra en een kleine bergzolder. Voor de garage is nog een leuk overdekt tuinzitje gecreëerd.

Algemeen: De woning is voorzien van dakisolatie, deels van vloerisolatie en grotendeels van dubbele beglazing. Binnen 5 minuten bereikt u het centrum en diverse scholen. In de directe omgeving is volop speelgelegenheid voor kinderen. Kortom een goed verzorgde 2/1 Kapwoning met garage op een mooie centrale locatie!

Vraagprijs: € 289.000,- k.k.
Aanvaarding in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Centraal voor allerlei voorzieningen”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1965

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

445 m³

Woonoppervlakte

124 m²

Perceeloppervlakte

245 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

245 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Buurtvereniging

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's