Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 349.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze gemoderniseerde en uitgebouwde vrijstaande woning biedt verrassend veel ruimte; tevens kun je gelijkvloers wonen vanwege de slaap- en badkamer op de begane grond.

De vrijstaande garage is recent volledig gerenoveerd en voorzien van een hoogwaardige gietvloer. De rondom de woning gelegen zonnige tuin is aangelegd met een heerlijke veranda en mooie beplanting. Naast de woning is een ruime oprit aanwezig. In totaal zijn er maar liefst vier slaapkamers en de leefruimte beneden is ruim genoeg voor een gezin; kom kijken op deze mooie locatie tegen het dorpscentrum aan.

De dorpskern is op loopafstand en heeft vele voorzieningen. Gezellige horeca, supermarkten, diverse winkels, scholen, sport, dierenpark ‘t Goor en een treinstation maken Brummen tot een fijne plek om te wonen. Steden als Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Zutphen en Deventer zijn goed bereikbaar via de A1, A12 en de A50; in Brummen woon je lekker centraal en profiteer je van de prachtige natuur bij de uiterwaarden van de IJssel en het Nationaal Park Veluwezoom.


Indeling:

Begane grond:
Aan de linkerzijde van de woning is de oprit; vanuit hier kom je bij de overdekte entree van deze verrassende woning. In de hal is het ronde raam een leuk detail; tevens zijn hier de toiletruimte met fonteintje, de gestoffeerde trap naar de verdieping en de trap naar de provisie-/wijnkelder. Direct zie je dat deze woning goed is onderhouden en veel sfeer heeft; het keurige schilderwerk en de mooie, hoogwaardige laminaatvloer zullen je direct aanspreken.

De woonkamer heeft een prettige L-vorm met een schouw waar nu een sierhaard is geplaatst. De leefruimte is licht en je hebt mooi uitzicht op de straat en de tuin; dit is een aangename plek om te zitten, te lezen of te genieten van een goede film. Aan de achterzijde is de woonkeuken; over een mooie ruimte als deze heb je wellicht al vaak gedroomd. Er zijn grote ramen met uitzicht op de tuin en het overdekte terras, twee vaste kasten, een keukenopstelling met inbouwapparatuur en centraal in de keuken heb je plek voor een lange eettafel; dit is een keuken die veel meer is dan een plek om te koken.

Verrassend zijn de slaap- en badkamer op de begane grond waardoor de woning voor meerdere leeftijdsgroepen geschikt is. De slaapkamer is ruim genoeg voor twee personen en de aangrenzende badkamer is ingericht met een ligbad, aparte douche, toilet en een wastafel; ook in de badkamer profiteer je van vloerverwarming.

Eerste verdieping (artist impressions i.v.m. hobbymatige artikelen):
Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers en een extra (berg)kamer; het realiseren van een extra badkamer/doucheruimte is qua ruimte goed mogelijk. Twee slaapkamers zijn aan de voorzijde gelegen, waarvan één met openslaande deuren naar het balkon. Op deze verdieping heb je geen gebrek aan bergruimte: meerdere slaapkamers hebben een inbouwkast, vanaf de overloop heb je toegang tot een vaste kast en aan de rechterzijde van de woning is een flinke bergzolder.

Tweede verdieping:
Via een luik bereik je de onbevloerde bergvliering boven de woning met een nokhoogte van iets meer dan 1,30 meter.

Garage:
Dé trots van de huidige eigenaren; de vrijstaande garage van 30m2. Openslaande deuren aan de voorzijde, een loopdeur aan de zijkant en twee ramen maken de ruimte ideaal voor je (klassieke) auto’s of als hobbyruimte. Het niveau van afwerking is minstens net zo goed als in de woning: je ziet dat hier een autoliefhebber woont.

Exterieur:
De woning staat op een mooi perceel van 500m2 en heeft veel privacy aan de achterzijde. Geurige lavendel zorgt voor een erfafscheiding aan de voorzijde en de tuin is ingericht met een gazon en witte hortensia’s. Links van de woning is de diepe oprit naar de garage; aan de andere zijde zijn een gazon en diverse beplanting.
Eyecatcher in de achtertuin is het overdekte terras; deze fungeert bij aangename temperaturen als extra leefruimte. Je kijkt op de brede achtertuin waar onder andere twee terrassen, een gazon en veel privacy zijn. Dankzij de ligging op het zuiden geniet je van vele uren zon; onder het overdekte terras vind je heerlijke schaduw.

Bijzonderheden:
- De woning heeft dakisolatie; de aangebouwde keuken heeft dak-, spouwmuur- en vloerisolatie;
- De houten kozijnen zijn voorzien van isolatieglas;
- Verwarming en warm water via een cv-ketel; de keuken en badkamer hebben vloerverwarming;
- Recent heeft er een flinke verbouwing plaatsgevonden; de tuin werd in zijn geheel opnieuw aangelegd, de veranda werd gebouwd, de keuken en badkamer werden up-to-date gemaakt en de garage werd volledig gerenoveerd;
- De buitenmuren zijn voorzien van een vuilwerende coating;
- Stijlvol gerenoveerd; deze woning is absoluut instapklaar;
- In de woonkamer is een rookkanaal voor een haard aanwezig.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1966

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

527 m³

Woonoppervlakte

132 m²

Perceeloppervlakte

500 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuidwest

Tuin oppervlakte

275 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Vrijstaand huis en zeer fraai opgeknapt , gezellige buurt

 

Ruim perceel

 

Karaktervol

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's