Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 615.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op wel een van de mooiste plekken in IJsselstein hebben wij deze vrijstaande villa te koop. De villa is gelegen aan de rand van IJsselstein Zuid, tussen de wandelpaden en boomgaarden aan het Hogebiezenpark. Na een lange dag werken, kom jij thuis en kan jij genieten van je rust!

Naast rust biedt deze woning je ook ruimte! De woning beschikt namelijk over 4 ruime slaapkamers, twee badkamers en een studeerkamer. De begane grond is door de vele raampartijen voorzien van veel lichtinval. Parkeren kan je op je eigen oprit! Er is ruimte voor meerdere auto’s.
 
Het historische centrum van IJsselstein is op fiets-/loopafstand. De woning is aan een autoluwe weg gelegen. De kinderen hebben hier de ruimte om in alle rust en ongedwongen te spelen. Er zijn veel praktische voorzieningen binnen handbereik. Denk bijvoorbeeld aan; supermarkten, openbaar vervoer, sportfaciliteiten en basisscholen. Tevens is de autosnelweg A2 met 5 minuten te bereiken. De woning grenst aan het Hogebiezenpark en het weilandengebied richting de Lekdijk.

Graag nemen wij je mee door de woning;
 
Indeling woning:
 
Begane grond:
Via de overdekte entree betreed je de woning. Vanuit de ruime hal heb je toegang tot het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. De ruime woonoppervlakte op de begane grond wordt onderverdeeld door de erker die in het midden van de woning is gerealiseerd. De gehele begane grond is voorzien van een natuurstenen vloer.

De lichte woonkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd, de keuken aan de achterzijde. De luxe en moderne halfopen keuken is voorzien van alle gemakken en via de keuken kom je in de werkkamer. Deze is zeer ruim en kan eventueel gedeeltelijk bij de keuken worden getrokken.

Ook vanuit deze ruimte is de prachtige tuin te bereiken. De tuin is gunstig op het zuiden gelegen, met meerdere zonneterrassen: voor ieder moment van ontspanning vind je hier een geschikte plek. Verder is er buitenom toegang tot de berging.
 
Eerste verdieping:
Op de eerste etage biedt de overloop toegang tot drie ruime slaapkamers (9, 14 en 17 m2) en een badkamer. De badkamer is voorzien van een hoek-ligbad (bubbelbad), een ruime douche, toilet en wastafel meubel met kastruimte.
 
Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping tref je een zeer ruime slaapkamer (17m2), wat doet aanvoelen als een appartement op zich. Deze kamer biedt namelijk toegang tot het dakterras en daarbij is er een tweede badkamer aanwezig. Vanaf het dakterras heb je vrij uitzicht over de wijk en het Hogebiezenpark en de weilanden tot aan de Lek. Ook de stook- en wasruimte is te vinden op deze verdieping.

Bijzonderheden:
- Energielabel betreft een voorlopig energielabel B;
- Totaal woonoppervlakte van 171 m2;
- Diverse voorzieningen op korte afstand gelegen;
- Twee badkamers;
- 4 slaapkamers;
- werkkamer op de begane grond;
- Eigen oprit, met mogelijkheid parkeren voor meerdere auto’s;
- Perceel oppervlakte van 507 m2.

Kortom; een lichte, ruim opgezette woning op een rustige locatie met alle voorzieningen in de buurt!

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinere Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1998

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

632 m³

Woonoppervlakte

171 m²

Perceeloppervlakte

507 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuidoost

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Schuur / berging

Vrijstaand hout

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's