Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze hoekwoning ligt op een prima plek in de wijk Schothorst en heeft veel aantrekkelijks te bieden. De uitgebouwde woonkamer, de luxe keukeninrichting en de prima afwerking van de woning zijn in positieve zin opvallend.
Aan de buitenzijde bepaalt de plezierige ligging op de hoek van een breed fietspad en een rustige, gezellige straat het woongenot. De fraaie tuin met terras, gazon en borders geven het aangename van deze woning een extra dimensie. Op de verdieping beschikt de woning over 4 slaapkamers.

Woonomgeving:
Voor kinderen is er voldoende speelruimte in de directe omgeving. Er is een ruime keuze aan basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs en er zijn diverse sportverenigingen in de buurt. Op enkele minuten loopafstand liggen het winkelcentrum en het fraaie stadspark Schothorst. Het NS-station ligt op circa 10 minuten fietsafstand en met een kwartier fietsen ben je midden in de Amersfoortse binnenstad. Parkeergelegenheid is er voldoende in de buurt van de woning. Kortom een woonplek waar je je direct thuis voelt.

De indeling is als volgt:
Entree / hal met toiletruimte en toegang naar de woonkamer. De uitgebouwde woonkamer wordt gekenmerkt door een zijgevelraam en een grote schuifpui waardoor veel daglicht in de kamer wordt verkregen. De woonkamer is afgewerkt met een mooie laminaatvloer, spachtelputz wandafwerking en een trapkast.
De open keuken is luxe ingericht en voorzien van een 6-pits gaskookplaat waarvan 2 wokbranders, een afzuigkap, een apothekerskast, 4-laden vriezer en groot model koelkast, een combimagnetron en vanzelfsprekend een vaatwasmachine.

Eerste verdieping:
Overloop en toegang tot drie ruime slaapkamers van 12m2, 8m2 en 7m2. Op deze verdieping bevindt zich eveneens de badkamer. Deze is voorzien van douche/ligbad combinatie, wastafelmeubel en tweede toilet.

Tweede verdieping:
Ruime overloop en weggewerkte bergruimte door middel van knieschotten. Zo wordt alle ruimte in het huis maximaal benut. Verder de wasruimte, HR-combiketel (huur), heteluchtverwarming en mechanische ventilatie.
Zolderkamer met dakraam.

Bijzonderheden:
- Perfect gezinshuis met 4 slaapkamers en grote woonkamer
- diepe achtertuin op het noordwesten met stenen berging
- uitgebouwde woonkamer (circa 35 m²)
- luxe, uitgebreide keuken (2007)
- heteluchtverwarming
- prima ligging t.o.v. winkels, scholen en park

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1986

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

400 m³

Woonoppervlakte

109 m²

Perceeloppervlakte

150 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's