Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 315.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Het gezellige terpdorp Menaam (Menaldum) is onderdeel van de gemeente Waadhoeke en telt zo’n 2700 inwoners. Het dorp ligt aan de Kleiroute; een vaarroute met een minimale diepte van 1.50 m en een lengte van 15 km die u onder andere voert langs de sfeervolle dorpen Dongjum, Boer, Ried, Berltsum (Berlikum) en Menaam (Menaldum). Al varend kun je genieten van de afwisselende natuur in een bijzonder boeiende omgeving. Onderweg zijn op diverse plaatsen voorzieningen om aan te leggen. Vanaf deze plaatsen kun je prachtige wandelingen of fietstochten maken.
In het dorp zijn goede voorzieningen aanwezig zoals een supermarkt, slager, bakker, postkantoor, basisscholen, huisarts en bibliotheek. Het kent een actief verenigingsleven met o.a. een voetbalvereniging en tennisvereniging. Tevens is er een open luchtzwembad.
De steden Leeuwarden en Franeker zijn goed bereikbaar. Via de autosnelweg A31 bent u er in minder dan 15 minuten. Er is ook een goede busverbinding.

Op een mooie locatie aan de Beckrypleane staat deze ruime en goed onderhouden vrijstaande woning met grote leefkeuken en garage.

Aan de voorzijde van de woning ligt een brede groenstrook. Via een eigen oprit komt u bij de entree van de woning.
In de lichte hal bevindt zich het toilet, meterkast (2018 voorzien van slimme meters), trapopgang en toegang tot de ruime L-vormige woonkamer.

De woonkamer heeft een mooie eiken houten vloer en een houtkachel. Door de grote raampartijen is het een lichte en sfeervolle ruimte.

Via en-suite deuren komt u in de grote leefkeuken.
De woning is in 2009 met twee meter verlengd. Hierdoor is er een grote en moderne leefkeuken met kookeiland gerealiseerd. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
De vloer is betegeld met grote plavuizen en wordt verwarmd middels vloerverwarming.
De wanden en het plafond zijn strak gestuct. De ruimte is licht en modern. Een heerlijke plek om te koken, eten en te genieten met vrienden en familie.

Via openslaande tuindeuren komt u op het terras waar u heerlijk kunt zitten en genieten van de zon. Het terras is overigens voorzien van een elektrisch zonnescherm.

De diepe achtertuin op het oosten is een heerlijke plek. In de grote houten schuur is veel ruimte om spullen te bergen en eventueel te klussen. Naast de schuur is nog mooi een terras gerealiseerd.

Via de keuken komt u in de bijkeuken. Hier is aansluiting voor uw wasmachine en droger. Daarnaast is er nog een keukenblok en genoeg ruimte voor een extra koelkast en/of vriezer.

In de garage met kanteldeur en loopdeur is voldoende ruimte voor uw fiets en/of motor. Hier hangt de CV; een Remeha Avanta uit 2009. Via de achterdeur is toegang tot de tuin.

Op de verdieping vindt u vier slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van ligbad met douche, een tweede toilet en dubbele wastafel.

De ruime zolder over de hele lengte van de woning is te bereiken middels een vlizotrap.

De woning is goed geïsoleerd en voorzien van energielabel A. Daarnaast is de woning in 2017/2018 nog geschilderd.

Kortom, een prachtige vrijstaande woning, die zeker de moeite waard is om te bezichtigen! Wij leiden u graag rond.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Op 3 km fietsen van Menaam vind je de idyllische theetuin Slappeterp met daarbij de prachtige zwemvijver De Swanneblom. In de omgeving van Menaam kun je heerlijk wandelen en fietsen, ook vind je er mooie ‘boerepaden’!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1995

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

557 m³

Woonoppervlakte

133 m²

Perceeloppervlakte

484 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Actief verenigingsleven in Menaam

 

Groot klus/hobby hok

 

Veel privacy

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's