Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Roelofarendsveen, Breitnerlaan 44

Unieke kans: bieden vanaf € 300.000,- k.k.

Verrassend ruime, goed afgewerkte woning met maar liefst 6 slaapkamers

• Voorzien van een dakkapel, waardoor er 3 volwaardige verdiepingen zijn ontstaan
• Een extra badkamer op de tweede verdieping
• Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en kunststof rabatdelen
• Tuin gelegen op het zonnige zuiden
• Gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen naar de grote steden

Deze ruime eengezinswoning is gelegen in een kindvriendelijke omgeving met speelplaatsen, veel groen en parkeerplaatsen. De voorzijde grenst aan een autovrije straat wat veel rust uitstraalt en ideaal voor buiten spelende kinderen. Winkels voor de dagelijkse behoeften treft u bij winkelcentrum De Meerkreuk in Oude Wetering of ’t Noordplein in Roelofarendsveen. Verder biedt Roelofarendsveen samen met Oude Wetering vele voorzieningen op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs, sportaccommodaties, recreatie en horeca.
Gemeente Kaag & Braassem is vooral bekend vanwege haar waterrijke ligging, er bevindt zich hier een watersportcentrum waar u kunt zeilen, zwemmen, roeien, surfen, etc. Daarnaast biedt de omgeving ook schitterende fiets- en wandelroutes.

Begane grond
Entree, hal met meterkast, toegang tot de toiletruimte met hangend toilet (ca. 2009) en de woonkamer. De woonkamer is ca. 28 m2 en beschikt over een schuifpui naar de achtertuin. Door de grote raampartijen heeft de woonkamer een prettige lichtinval. De half open keuken is voorzien van een hoekkeuken met diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser (vervangen in 2017), koelkast (vervangen in 2016), combi-oven, 4-pits kookplaat met een wokbrander en een afzuigkap.

Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. Een ideale plek voor de wasmachine en droger. Ca. 2 jaar geleden is er hier een lichtstraat geplaatst, dat zorgt voor een prettige lichte en praktische ruimte.

Via zowel de woonkamer als de bijkeuken is de tuin bereikbaar. Aan de bijkeuken is een houten berging gebouwd, deze is 5,27 lang en 2,15 meter breed, groot genoeg voor een aantal fietsen en als opslagruimte. De tuin inclusief de berging is ca. 40 m2 en gelegen op het zonnige zuiden. U kunt hier heerlijk genieten van de zon. Toch liever wat meer schaduw? De woning beschikt over een zonnescherm!

Eerste verdieping
Overloop met vaste kast en aansluitend 3 slaapkamers. Eén van de slaapkamers heeft toegang tot het balkon aan de voorzijde. De slaapkamers zijn respectievelijk ca. 15, 13, 6 m2. De moderne badkamer (vernieuwd in 2015, grijs/witte betegeling) is voorzien van een inloopdouche, wastafel, hangend toilet en een Velux daglichtspot voor extra daglicht. Het raam van de badkamer beschikt over een geïntegreerde Luxaflex.

Tweede verdieping
Door de dakkapel aan de achterzijde van de woning is er een volwaardige verdieping ontstaan. Ruime voorzolder met de opstelplaats van de C.V. combiketel (2010). Op deze verdieping treft u 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk ca. 8, 8 en 6 m2. De tweede badkamer is tevens grijs/wit betegeld en beschikt over een inloopdouche, wastafel en een Velux daglichtspot voor extra daglicht.

Nieuwsgierig geworden naar deze verrassend ruime eengezinswoning? Maak snel een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging!

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1974

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

430 m³

Woonoppervlakte

135 m²

Perceeloppervlakte

152 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's