Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 668.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zuideinde 176, 2421 AP NIEUWKOOP

Prachtig, modern landhuis met eigen aanlegplaats aan de Nieuwkoopse Plassen.

• Praktisch geheel gemoderniseerd vanaf 2002 en 2007
• Totaal 5 slaapkamers
• Woonoppervlakte ca. 210 m2
• Woning is voorzien van 19 zonnepanelen en een warmtepomp.
• De energiekosten zijn slechts € 140,- per maand met een A energielabel
• Parkeergelegenheid voor ca. 5 auto’s
• Aanlegmogelijkheid voor boot/sloep tot maximaal 15 meter

Als u graag aan het water wilt wonen, zodat u zo met uw boot het prachtige natuurgebied van de Nieuwkoopse Plassen in kunt, dan is dit een woning die zeker uw bezoek waard is. Dit geschakelde landhuis ligt op steenworp afstand van het centrum van Nieuwkoop wat een bezoek aan de winkels te voet mogelijk maakt. Dit geschakelde landhuis ligt op een eiland met nog twee woningen en enkele woonarken en is bereikbaar via een brug. Op eigen terrein heeft u ruime parkeermogelijkheden voor ca. 5 auto’s.
En dan Nieuwkoop zelf. Dit leuke dorp ligt midden in het groene hart van de Randstad. Dat betekent dat alle grote steden zoals Rotterdam, Amsterdam en Den Haag met ca. 35 minuten te bereiken zijn. Toch ervaart u wonen in deze plaats als wonen op het platteland. Recreatiemogelijkheden zijn er volop. Is het niet genieten op het water, dan wel van een prachtige fietstocht of mooie wandelroute. Nieuwkoop heeft veel voorzieningen zoals diverse sportverenigingen, overdekt zwembad, bibliotheek en een veelheid aan winkels.

Wat kunt u van dit landhuis verwachten; een kleine samenvatting:
Via de brug rijdt u het terrein op waar u op eigen terrein uw auto neerzet. De voortuin is in 2009 opnieuw aangelegd. Via de zijtuin kunt u naar de tuin aan het water lopen. Via de ruime entree met de meterkast en het toilet heeft u toegang tot de woonkamer en de garage. Achter de garage bevindt zich een ruime tuin-/hobbykamer. De luxe keuken(2007) bevindt zich aan de voorzijde en hier vindt u een vaatwasser, boiler, combi-magnetron, stoomoven en kookplaat met vier pitten naast elkaar. De woonkamer is gelegen aan de tuinzijde van dit landhuis, is L-vormig en heeft een schuifpui naar het terras annex veranda. Deze heerlijke ruimte geeft een echt mediterraan gevoel; het is hier in de zomer heerlijk vertoeven. Woonkamer, keuken en tuinkamer zijn voorzien van vloerverwarming.

1e Verdieping:
Via de ruime overloop komt u bij de riante slaapkamer aan de achterzijde van de woning met airconditioning en een extra raam in de zijgevel. Tussen deze slaapkamer en de slaapkamer aan de voorzijde bevindt zich een waskamer met de wasmachine opstelling. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een design wastafel en ook een extra raam in de zijgevel wat het een lichte kamer maakt. De badkamer is ruim bemeten en heeft een royale inloopdouche. Verder vindt u hier infraroodsauna, designwastafel, design radiator en toilet. Boven de garage bevindt zich nog een ruime slaapkamer met toegang tot het dakterras en een berging aan de voorzijde van de woning met opstelplaats c.v. ketel.

2e Verdieping:
De overloop is goed ruim, doordat deze zich in het midden bevindt en hier ook een dakkapel te vinden is. Verder zijn er 2 ruime (slaap) kamers op deze zolderverdieping en nog extra bergruimte, bereikbaar via de overloop. De slaapkamer aan de achterzijde heeft, naast 2 ramen in de gevel, ook nog een dakkapel.

Door de ramen in de zijgevel op de 1e verdieping en de dakkapel op de 2e verdieping heeft u een magnifiek uitzicht over het plassengebied

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Halfvrijstaande woning

Bouwjaar

1988

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

641 m³

Woonoppervlakte

210 m²

Perceeloppervlakte

445 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Op loopafstand van zowel winkelcentrum Kennedyplein als van de dorpskern

 

Energieverbruik van het huis is door zonnepanelen en warmtepomp al teruggebracht tot bijna nul op de meter

 

Staat op een eiland aan de rand van de nieuwkoopse plassen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's