Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze uitstekend afgewerkte en UITGEBOUWDE EENGEZINSWONING is gelegen in de geliefde en groene woonwijk De Gaarde, op korte afstand van winkelcentrum Het Rond, NS-station, uitvalswegen en fietsroutes richting Utrecht!

De woning heeft een royale en tuingerichte woonkamer van maar liefst 45 m2, mooie glad gestuukte wanden en plafond, een fraaie natuurstenen vloer en een Bulthaup keuken die is voorzien van alle gemakken! De comfortabele indeling maakt deze woning een ideaal gezinshuis! Door het ruime woonoppervlak van 134 m2 en de uitstekende slaapkamers op de eerste verdieping zal een startend of doorstromend gezin zich hier zeker thuis voelen.

Bij binnenkomst merkt u gelijk de ruimte en de keurige afwerking. De hal beschikt over een luxe toiletruimte en biedt toegang tot de uitgebouwde living van 45 m2! Deze is voorzien van een grote schuifpui met veel lichtinval en is over de volledige breedte van de woning geplaatst. De keurig aangelegde achtertuin wordt hierdoor een verlengstuk van de toch al ruime woonkamer met mooi en vrij zicht naar de achterzijde. De moderne keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is van het merk Bulthaup. De keuken is uitgerust met een Quooker, zelfreinigende oven, inductiekookplaat en vaatwasmachine. De gehele begane grond vloer is afgewerkt met een kwartsiet natuurstenen vloer, mooi en onverslijtbaar!

De keurig aangelegde achtertuin ligt op het Zuiden en beschikt over een stenen berging, een achterom en een zonnescherm. Met deze zonligging is dit scherm dan ook zeker geen overbodige luxe!

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een moderne badkamer. De badkamer beschikt over een duo ligbad, waskom met verzonken kranen, douchecabine en een designradiator. Deze gehele verdieping is uitgerust met een houten vloer en beschikt op één slaapkamer over een grote vaste inbouwkast.

De open zolder biedt nog vele mogelijkheden, hier kunt u twee slaapkamers realiseren en, indien gewenst, dakkapellen plaatsen. Tevens treft u hier de in 2016 vernieuwde c.v.-ketel aan en de opstelplaats voor de wasmachine en droger. Extra bergruimte is aanwezig achter de knieschotten en voldoende daglicht is er via de geplaatste dakramen.

Deze fraaie eengezinswoning is gelegen op korte afstand van winkelcentrum Het Rond met haar NS-station, diverse uitvalswegen richting Utrecht en A-12. Ook is het zeer aantrekkelijk om met bijvoorbeeld de fiets naar Utrecht te fietsen door de uitstekende fietsverbindingen.

Bouwjaar: 1979. Inhoud: 461 m3. Woonoppervlak: 134 m2. Perceel: 160 m2.

INDELING:
BEGANE GROND: voortuin, entree/hal, moderne en luxe toiletruimte met design wandcloset en fontein, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping.

Toegang tot uitgebouwde woonkamer met een diepte van 8.50 meter en breedte van 5.45 meter. De woonkamer beschikt over een trapkast en voldoende indelingsmogelijkheden.

Aan de voorzijde gesitueerde keukenopstelling van het merk Bulthaup. Deze fraaie keuken beschikt over een koel- in vriescombinatie, inductiekookplaat, Gaggenau afzuigschouw, Gaggenau zelfreinigende oven, vaatwasmachine en een Quooker voor direct kokend water.

Keurig aangelegde achtertuin op het Zuiden met stenen berging, een achterom en zonwering.

EERSTE VERDIEPING: Overloop, drietal slaapkamers van 9, 12 en 14 m2.
Keurige en licht betegelde badkamer met rvs-waskom waarbij de kranen netjes zijn weggewerkt in de wand, duo ligbad, douchecabine en designradiator. Gehele verdieping afgewerkt met een houten vloer.

TWEEDE VERDIEPING: Grote open zolder met c.v.-installatie Remeha 2016, opstelplaats voor wasapparatuur en groot dakvenster. Het realiseren van twee slaapkamers en plaatsen dakkapellen behoort tot de mogelijkheden.

Bijzonderheden:
-Unieke ligging, aan voor- en achterzijde vrij gelegen;
-Woonkamer voorzien van uitbouw met grote schuifpui;
-Groene en geliefde woonwijk;
-Met de auto of fiets bent u zo in Utrecht;
-Op korte afstand van winkelcentrum Het Rond met NS-station;
-Openbaar parkeren voor de woning;
-Begane grond voorzien van mooi glad stucwerk;
-Gehele begane grond voorzien van natuurstenen vloer (Kwartsiet);
-Bulthaup keuken;
-Houten vloer op eerste verdieping;
-Dakkapellen mogelijk;
-Kozijnen achterzijde eerste verdieping vernieuwd;
-Badkamer met ligbad én douche;
-Exact gemeten;
-Proef de sfeer door het bekijken van de video!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1979

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

461 m³

Woonoppervlakte

134 m²

Perceeloppervlakte

160 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ruime living

 

Licht en moderne uitstraling

 

Geen doorgaand autoverkeer voor de deur, dus erg kindvriendelijk

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's