Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 189.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

EEN KEURIG ONDERHOUDEN, LICHT EN RUIM 3-KAMER (VOORHEEN 4 KAMERS) APPARTEMENT GELEGEN OP DE TWEEDE WOONLAAG OP EEN UITSTEKENDE LOCATIE IN VOORBURG! MODERNE BADKAMER VOORZIEN VAN DOUCHE EN WASTAFELMEUBEL, MODERN RUIM TOILET EN EEN NETTE RUIME KEUKEN.

Dit appartement heeft een woonoppervlak van ca. 77m² en is gelegen op de tweede woonlaag van een goed onderhouden kleinschalig appartementencomplex dat is gelegen aan een rustige woonstraat in Voorburg ‘t Loo. Gelegen op korte loopafstand van winkelcentrum "De Julianabaan". Een uitgebreid winkelcentrum voor alle dagelijkse benodigdheden. Ook winkelcentrum Leidsenhage, wat nu omgebouwd wordt tot "The Mall of The Netherlands" is vlakbij gelegen. Parkeren is gratis en aansluiting met de uitvalswegen is uitstekend (N14, A4, A12 en A13), mede als ook uitstekende OV-verbindingen (station Voorburg 't Loo met RandstadRail en E-lijn naar Rotterdam).
Het appartement is licht en ruim en de woonkamer heeft een vrij zicht door de straat. Er is een ruime keuken met diverse apparatuur, volledig voorzien van (deels kunststof) kozijnen met dubbel glas, laminaat in alle vertrekken, een heerlijk zonnig balkon en er is een ruime eigen kelderberging.

*** Bekijk de plattegrond, foto's en video voor een complete impressie van de woning ***

INDELING:
Hoofdentree op straatniveau met brievenbussen, een videofooninstallatie en geautomatiseerde toegangsdeur. Het appartement is gelegen op de tweede woonlaag en is bereikbaar via de vaste trap en lift. De woning is gelegen aan een galerij. U betreedt de woning en komt in een gang met meterkast (7 groepen ALS) en uitkomend in een ruime hal. De keuken van ca. 300x230 is geplaatst in een L-opstelling en voorzien van een losse koelkast, wasmachine, 4-pits gaskookplaat met combi-magnetron en wasemkap, recent vernieuwde geiser en de spoelbak. Verder in de hal is een separaat modern betegeld toilet met fonteintje, een diepe berg-/garderobekast en toegang tot de modern betegelde badkamer met douche en wastafelmeubel. De woonkamer van ca. 595x370 is heerlijk licht en is voorzien van zonwering. Aan de woonkamer grenst de eerste slaapkamer met een prima formaat van ca. 350x370 gelegen aan de galerijzijde. De hoofdslaapkamer van ca. 470x325 is gelegen rechts van de woonkamer. Dit waren voorheen 2 afzonderlijke slaapkamers, maar doordat de muur er tussenuit is gehaald is een zeer royale slaapkamer gecreëerd. Deze slaapkamer is voorzien van een vaste kledingkast en heeft toegang tot het zonnige balkon (zuidwest). Hier kunt u van een heerlijke middag- en avondzon genieten! Bij het appartement hoort nog een eigen berging van ca. 360x230 in de kelder.

KORTOM, ZOEKT U EEN NET, RUIM EN LICHT APPARTEMENT OP EEN RUSTIGE MAAR SUPER CENTRALE LOCATIE? MAAK DAN SNEL EEN BEZICHTIGINGSAFSPRAAK EN WE LATEN U MET VEEL PLEZIER DEZE WONING ZIEN!

KENMERKEN:
- bouwjaar 1965;
- eigen grond;
- woonoppervlak ca. 77m²;
- gebouwgebonden buitenruimte ca. 6m²;
- externe bergruimte ca. 8m²;
- 8/163e aandeel in actieve VvE (huisnummers 1 t/m 39);
- reservefonds groot onderhoud per 31-12-2017 bedraagt € 44.328,00;
- bijdrage VVE € 179,75 p/mnd;
- bijdrage VVE waterverbruik en stookkosten ca. € 90,00 p/mnd;
- MJOP t/m 2030;
- warm water middels geiser (eigendom) uit ca. 2015;
- gemeenschappelijke cv-ketels vervangen in ca. 2006;
- woning is voorzien van (deels kunststof) kozijnen met dubbel glas;
- elektra 7 groepen plus ALS;
- heerlijk zonnig balkon op zuidwesten;
- rustig en toch centraal gelegen t.o.v. winkels, OV, parken en uitvalswegen;
- asbestclausule van toepassing i.v.m. bouwjaar;
- overige verkoopinformatie digitaal beschikbaar;
- oplevering in overleg, kan snel.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belangen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ik heb een tijd lang genoten van mijn huisje aan de Johannes de Bekalaan 17, Voorburg. Enige tijd geleden besloten te verhuizen naar Zoetermeer om te gaan samenwonen met mijn partner. Met veel plezier kijk ik terug naar de tijd dat ik daar woonde. Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht en het is heerlijk vertoeven op balkon waar de zon het grootste gedeelte van de dag schijnt!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1965

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

235 m³

Woonoppervlakte

77 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rustige omgeving

 

Dichtbij snelweg, OV en supermarkten

 

Ruime kelder

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's