Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 287.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

KEURIG ONDERHOUDEN SPEELS INGEDEELDE GESCHAKELDE HOEKWONING MET VRIJSTAANDE GARAGE EN LEUKE TUIN GELEGEN IN EEN POPULAIRE WOONOMGEVING OP KORTE AFSTAND VAN SCHOLEN, ONTSLUITINGSWEGEN, NATUURGEBIED MAASHORST EN WINKELCENTRUM DROSSAARD.

Deze woning is gebouwd in 1979 en vanuit de bouwperiode voorzien van vloer-, dak- en muurisolatie. Verder zijn de kozijnen overwegend uitgevoerd met dubbele beglazing. Totale inhoud van de woning is 480 m³ met een woonoppervlakte van 131 m², overige inpandige ruimte (berging) van 6 m² en het perceel is totaal 289 m² (huisperceel 269 m² en garageperceel 20 m²). Deze woning ligt op een mooie zichtlocatie, parkeren kan direct voor de woning of in de garage welke direct aan de achterzijde is gelegen. De garage is ca. 50 m³ groot.

Indeling:
U komt binnen in een ruime hal. Hier is de trapopgang naar de verdieping en een moderne toiletruimte met wandcloset en fontein. Vervolgens komt u in de speelse woonkamer welke 39 m² groot is en bestaat uit een eetkamer aan de voorzijde en een zitkamer aan de tuinzijde (of andersom). Op de vloer ligt laminaat. De woonkeuken bevindt zich ook aan de tuinzijde en is voorzien van een nette hoekinrichting met natuurstenen blad welke omstreeks 2003 is vernieuwd. Ook is deze keuken voorzien van enkele inbouwapparatuur zoals een groot fornuis met 5-pits-gaskookplaat en oven, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Er is een deur die direct toegang biedt tot de zonnige achtertuin. Ideaal is ook de bijkeuken/berging welke grenst aan de keuken en toegang heeft tot de voortuin. Dit is een handige bergruimte en tevens treft u hier de wasmachine-aansluiting. De meterkast bevindt zich in een aparte kast welke via het portaal voor de voordeur te openen is.

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers, waarvan één kamer is voorzien van een trap naar de 2e verdieping. Deze zou dienst kunnen doen als werkkamer of een leuke tienerkamer met slaapzolder. De slaapkamers zijn respectievelijk 11.5 - 12 en 12 m² groot waarvan de laatste kamer 6 m² telt op de 1e verdieping en 6 m² op de slaapzolder met een hoogte boven de 1.5 m. De keurige badkamer is geheel licht betegeld en voorzien van toilet, wastafel en douchecabine. Verder is er op de 1e verdieping nog een praktische ruime berging waar u ook de opstelling van de combiketel vindt (Remeha bj. '99). Hier bestaat voor de liefhebbers eventueel de optie om een extra kamer te realiseren door het plaatsen van een dakkapel.
De 2e verdieping is bereikbaar met een vaste trap. Hier is een open zolder welke dus in verbinding staat met de slaapkamer op de 1e verdieping en verder is er nog een extra ruimte welke ook als slaapkamer of hobbykamer gebruikt kan worden. Een dakraam is hier aanwezig.

De tuin biedt veel privacy en is lekker zonnig. Deze tuin is verzorgd aangelegd met een terras aan huis een gazon en diverse plantenborders. Direct achter de tuin bevindt zich de bijbehorende garage op het binnenterrein. Deze is voorzien van elektra en heeft een kleine bergzolder. Via een poort is de tuin achterom bereikbaar.

KORTOM EEN RUIME SPEELSE GESCHAKELDE HOEKWONING OP EEN MOOI PERCEEL EN MET GARAGE OP EEN GEWILDE PLEK, ZEKER EEN KIJKJE WAARD!

Vraagprijs € 287.500,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Na 13 jaar met plezier gewoond te hebben op Heufkens 407 is voor mij het moment aangebroken uit te gaan kijken naar een appartement o.i.d. Heufkens 407 is een fijne lichte woning in een rustige buurt met veel gezellige hoekjes, een zonnige tuin en veel privacy.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1979

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

480 m³

Woonoppervlakte

131 m²

Perceeloppervlakte

289 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

289 m²

Garage/berging

Garage

Garagebox

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's