Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 269.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ruime en goed onderhouden tussenwoning met een modern afwerkingsniveau, 5 slaapkamers, dakkapel en een fraai aangelegde achtertuin. De woning is gelegen in de populaire kindvriendelijke wijk "Hanevoet" nabij een speeltuin en alle gewenste voorzieningen zoals scholen, winkelcentrum Kastelenplein, High Tech Campus, Maxima Medisch Centrum, ASML, openbaar vervoer, uitvalswegen, etc.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree/hal met tegelvloer, stucwerk wanden en garderobe. Toilet met tegelvloer, betegelde wanden, hangcloset en fonteintje. Meterkast 7 groepen + aardlekschakelaar. Woonkamer met tegelvloer, stucwerk wanden en trapkast. Open keuken in U-vormige keukenopstelling (2007) met gaskookplaat, afzuigkap, oven/magnetron, vaatwasser, vriezer en koelkast. Plafond voorzien van inbouwspots. Berging met opbergkasten en deur naar achtertuin.

1e VERDIEPING:
Overloop met laminaatvloer. Slaapkamer 1 aan achterzijde met laminaatvloer en stucwerk wanden. Slaapkamer 2 aan achterzijde met vloerbedekking en behang wanden. Slaapkamer 3 aan voorzijde met laminaatvloer. Moderne badkamer (2007) met tegelvloer en geheel betegelde wanden, douche, ligbad, dubbele wastafel in meubel en hangcloset.

2e VERDIEPING:
Slaapkamer 4 aan achterzijde met laminaatvloer en dakkapel (2009) met inbouwspots. Slaapkamer 5 aan voorzijde met tegelvloer en wastafel. Cv-/wasruimte aan achterzijde met laminaatvloer en opstelling cv-combiketel (merk Vaillant).

TUIN & BERGING:
Geheel omsloten achtertuin met achterom, terras, gazon, borders en buitenkraantje. Aangebouwde stenen berging voorzien van elektra.

ALGEMEEN:
- Ruime en goed onderhouden tussenwoning met een modern afwerkingsniveau, 5 slaapkamers en een fraai aangelegde achtertuin.
- De woning is gelegen in de populaire kindvriendelijke wijk "Hanevoet" nabij een speeltuin en alle gewenste voorzieningen zoals scholen, winkelcentrum Kastelenplein, High Tech Campus, Maxima Medisch Centrum, ASML, openbaar vervoer, uitvalswegen, etc.
- Geheel voorzien van dubbele beglazing in aluminium kozijnen.
- In 2007 is de keuken, toilet en badkamer vernieuwd.
- In 2009 is de tweede verdieping voorzien van een dakkapel.
- Perceeloppervlakte 139 m².
- Woonoppervlakte 137 m².
- Inhoud 512 m³.
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1975

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

512 m³

Woonoppervlakte

137 m²

Perceeloppervlakte

139 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noord

Tuin oppervlakte

78 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's