Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 385.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zeer ruim 4 kamer appartement met inpandige separate berging, eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage onder het gebouw en een weids uitzicht over de stad. Het appartement is gelegen op de 24e verdieping van de woontoren Porthos in het Winkelcentrum Woensel XL nabij alle gewenste voorzieningen zoals: winkels, Catharina ziekenhuis, scholen, uitvalswegen, etc. Wilt u riant wonen en elke dag genieten van een fraai uitzicht met alle voorzieningen op loopafstand? kom dan snel kijken!

INDELING:

BEGANE GROND & BERGING:
Centrale afgesloten entree met brievenbussen, intercom met videofoon, lift en trappenhuis. Er is een eigen afgesloten berging aanwezig met voldoende opbergruimte. Tevens is er een gezamenlijke fietsenstalling en mogelijkheid tot het huren van een scootmobiel plaats.

APPARTEMENT (24e verdieping):
Portiek met tapijt, stucwerk wanden, lift en trappenhuis. Entree met PVC vloer (2016) en intercom. Toilet met hangcloset, mechanische afzuiging en fonteintje. Meterkast met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars. Bijkeuken/wasruimte met aansluitingen wasapparatuur, wastafel, unit WTW en cv-combiketel (Nefit HR, bouwjaar 2006). Slaapkamer 1 met PVC vloer. Enorme slaapkamer 2 met tapijt, kast en tv aansluiting. Slaapkamer 3 met PVC vloer. Badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, decorradiator, vloerverwarming, mechanische afzuiging en hangcloset. Ruime, lichte woonkamer met PVC vloer en toegang tot de tuinkamer/loggia. Keuken met een moderne keukenopstelling aan 2 zijde voorzien van inductiekookplaat (2016), afzuigkap, apothekerskast, vaatwasser, koelkast en oven/magnetron.

PARKEERGARAGE:
In de kelder is een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage aanwezig.

ALGEMEEN:
- Zeer ruim 4 kamer appartement met inpandige separate berging, eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage onder het gebouw en een weids uitzicht over de stad.
- Het appartement is gelegen op de 24e verdieping van de woontoren Porthos in het Winkelcentrum Woensel XL nabij alle gewenste voorzieningen zoals: winkels, Catharina ziekenhuis, scholen, uitvalswegen, etc.
- Geheel voorzien van aluminium kozijnen met HR beglazing.
- Energielabel A.
- Luxe PVC vloer in nagenoeg het gehele appartement in 2016 aangebracht.
- Servicekosten € 231,39 per maand.
- Woonoppervlakte 149 m².
- Inhoud 461 m³.
- Bouwjaar 2006.
- Wilt u riant wonen en elke dag genieten van een fraai uitzicht met alle voorzieningen op loopafstand? kom dan snel kijken!
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2006

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

461 m³

Woonoppervlakte

149 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's