Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 895.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

WILT U LANDELIJK EN RUSTIG WONEN IN EEN VRIJSTAANDE VILLA OP EEN VAN DE MOOISTE PLEKJES VAN HET OOSTEINDE IN NOOTDORP? DAN IS DIT EEN UITGELEZEN KANS!

Deze prachtige en zeer goed onderhouden vrijstaande villa is gelegen op 659 m2 eigen grond, grenst aan een watertje en is bereikbaar over een eigen brug met afsluitbaar toegangshek. Hoewel de woning zeer rustig ligt aan het Oosteinde, zijn alle voorzieningen op korte afstand en zowel met de fiets als met de auto bereikbaar. U kunt hierbij denken aan het sfeervolle centrum van Nootdorp met de karakteristieke Dorpsstraat of de gezellige Parade, maar ook de scholen, sport- en recreatievoorzieningen en de uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn dichtbij. De rondom fraai aangelegde tuin heeft verschillende terrassen en fijne plekjes om te zonnen en te ontspannen. De woning is voorzien van veel luxe zoals airconditioning, vloerverwarming, regelbare tuinverlichting, beregeningsinstallatie voor de tuin en een alarminstallatie.

INDELING BEGANE GROND:
Entree over de brug naar het perceel. U komt binnen via de vierkante hal met garderobe en modern wandcloset met fonteintje. De ruime L-vormige woonkamer is heel licht en speels door de verschillende erkers aan de voor- en zijkant, heeft een gas open haard en een fraaie houten vloer. De erker aan de voorzijde heeft een deur naar de voortuin en in de achtergevel bevinden zich dubbele openslaande deuren naar het achterterras en tuin. Aan de achterzijde loopt de woonkamer naadloos over in de luxe open keuken welke voorzien is van hoogwaardige inbouw apparatuur, te weten 5 pits gaskookplaat, vaatwasser, oven, magnetron en een afzuigkap. Ook is er ruimte voor een Amerikaanse koelkast. Aangrenzend aan de keuken is achter de woning nu een werk/studeerkamer gerealiseerd welke eventueel ook als slaapkamer te gebruiken is. De ruime berging is vanuit deze kamer en via de dubbele houten garagedeuren te bereiken en heeft ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Vanuit de werk/studeerkamer zijn er dubbele openslaande deuren naar de tuin en ook vanuit de berging is er een deur naar de achtertuin. In de achtertuin staan een recent gebouwde luxe veranda en een ruime houten berging, beiden geheel in de stijl van de woning.

INDELING EERSTE VERDIEPING:
Via de open trap bereikt u de ruime overloop met vide, aan de voorzijde ligt de over de breedte gebouwde riante ouderslaapkamer met airconditioning en inloopkast; ook zijn er openslaande deuren naar het voorbalkon. De moderne badkamer heeft naast de whirlpool een separate douche, een dubbele wastafel en een wandcloset. De twee achterkamers zijn ruim, eveneens voorzien van airconditioning en één heeft een vaste trap naar de zolderverdieping. Op deze zolder bevinden zich kastenwanden (opbergruimten) en een muziekkamer, maar er is er een mogelijkheid voor het creëren van een extra slaapkamer. Voorts vind u hier de opstelplaats van de WTW en CV.

KENMERKEN:
- bouwjaar 2004;
- gelegen op eigen grond;
- woonoppervlak ca. 205 m²;
- gebouw gebonden buitenruimte ca. 2 m2;
- externe bergruimte ca 9 m² (bergingen);
- woning is geheel geïsoleerd en voorzien van dubbel glas;
- alarminstallatie;
- beregeningsinstallatie;
- airconditioning;
- 2 privé parkeerplaatsen op eigen terrein;
- woning is voorzien van c.v. uit 2004;
- oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belangen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2004

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

615 m³

Woonoppervlakte

205 m²

Perceeloppervlakte

659 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Tuin rondom

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's